Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
86 zemalja ratuje u Siriji kako je krenulo nece preostati ni kamena prije neki dan je i Belgija krenula u bombardiranje po Siriji vise se ne zna ni tko koga i gdje gadja
Nikakve koristi od zvonjave crkvi, neće imati žrtve u Alepu.
Sve ove papke sto se smiju i prave cirkus da vas podsjetim da ste i vi molili i kukali za podrsku prije 20tak godina, dok je majka vam maslacak brala a otac redovno glavu u torbu stavljao .Dok vam je porodica i prijatelji gubila glave vi ste svoju gledali sacuvati molili kukali plakali gladovali i sad vam smjesno. Sram i stid da vas bude da Bogda se ponovo u govnima nasli sa ovim primitivizmom nismo nizasta drugo. Papci i fukare!
Slažem se da crkvena zvona trebaju zvoniti za Halep, ali samo Kršćanski dio i Kršćane koji žive tamo. Čudi me što se Muslimani u Siriji nisu uvrijedili ovim divnim gestom. Da se to uradi kod nas odmah bi bio nacizam i fašizam! Apsurd života!!!
Zvonite za muslimane u Alepu ! NEvjerovatno !
@vlado.nine Kome zvona zvone od HEmingwaja je dobio nobelovu nagradu za književnost !
@siromah Dobro, ispalili se zadnji još prošle godine !
Ha ha ha koje ispiranje mozga STO NE ZVONITE ZA MOSUL ZA IRAK ZA LIBIJU ZA AFGANISTAN FUJ STOKO
@Nike Eto ti me nauci molim te sta se to desava da se nije desavalo za vreme Americkog bombardovanja de molim te meni glupom objasni?
@Nike pa jel zvonio neko za Irak? Ikad? Igdje?
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
i zrtve imaju mnogo od toga !