Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima smisla da je nelogicno posto su bjelci evolutivno napredniji, prem da nema smisla da se Crkva miješa u to.. ovim gestom crkva je dakle podrzala evoluciju ;)
U krscanstvu je sve nelogicno, tako da me ni ovo nije zacudilo.
Amerika je zemlja koja je sve do prije 30 godina crnce ponizavala i sad tamo postoje frasisticka drustva koja smatraju da treba ubiti djevojku koja se uda za crnca, kod nas je stoljecima bila tolerancija dok zapadnjaci nisi dosli i zavadili nas kako bi nas lakse porobili i nama vladali. SAD najvise pricaju o potrebi zastite ljudskih prava, a ustvari oni su ti koji najvise krse ljudska prava.
U zemljama bivše Jugoslavije, prvenstveno Srbiji, Bosni i Hrvatskoj, gledaju li klerikalci i narod koji ga slijedi, blagonaklono na mješane brakove ? Pa Amerikanci su za balkanske narode izmislili kulturu. Pričajte šta hoćete o Americi, kakva god da je, za vas je Amerika majka kulture, tolerancije i dostajanstva, u uporedbi kakvog zla po bivšoj Jugoslaviji propagiraju lokalni šerifi i kler u svojim bogomoljama, a narod ih ko slijpac slijedi i samo klima glavom. Amerika je za Srbiju, Bosnu i Hrvatsku nedostižni pojam kulture i civilizovanog svijeta.
prvi