Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste 1000 http://www.zeitgeistmovie.com/
\"\"Bukvalno su išli od čovjeka do čovjeka i pojedinima su govorili da nisu od ključne od važnosti i da moraju da napuste prostoriju,\" ahhhahahaha, crnjak :)
Ministar vanjskih poslova povisenim glasom \"naredi\" predsjedniku da ne dolazi u Vasington i spusti mu slusalicu, a ovaj samo slegne ramenima i poslusa. Ko je ovdje lud?
hahahahah jao smijeha \"SAD su napadnute\" Od koga? Od vas samih :)) Ljudi moji dokle ce oni da prodaju ovu pricu o tome kako su ih neki pecinari napali i na osnovu te price nastavljati porobljavati svijet uz rijeke krvi neduznih??
Dusha draga , mi nismo imali nigjde da se sakrijem na vrijeme , a ona s ežali kako im je zraka nestajalo , bože sačuvaj .
@Cp6o.PC PORED STO NEVOLIS BOSNJAKE PRIMJETI SE DA NISI BAS TOLIKO I NEPISMEN,MOGUCE JE DA ZNAS MALO ENGLESKI, PA EVO AKO TE INTERESUJE ISTINA O SEP11, UKUCAS NA YOTUBE-: IN PLANE SITE P.S CINIM TI USLUGU DA MEDJU SVOJIMA BUDES NAJPAMETNIJI :)
hamo vidi joj glave
Ni svi srbi nisu genocidni i ce*nici, ali svi genocidni i cet*nici su srbi! ps idi breeeeeeeeee ko*nju, je*bi sta, ne dr*kaj ga ovdje 24/7! Pas ti ma*ter je*bo u usta kre*zava, genocidna!
svi dignu glas na teroriste muslimane a niko ih se ne boji...
po*erem se na njih .. laz laz laz laz .....
ko jos vjeruje u ove americke lazi...
kakav terorizam CIA je srušila tornjeve....kome to još nije jasno??
Na interetu sam citala da su sami sebi uradili da bi imali razlog da pricaju o terorizmu.Nista ja njima ne vjerujem.A i mrski su mi obadvoje.
Zao mi americkog naroda gdje svakodnevno prolijevaju krv zbog tih ISLAMISTICKIH TERORISTA nisu ni svi muslimanio teroristi ali svi teroristi su muslimani. Ona dva tornja nisu bili samo ponos amerike nego ponos civilizacije, a danas islamisticka fasisticka bagra zeli dzamiju da sagradi gdje su pobili na hiljade neduznih hriscana.
isto u loshem scenariju iz trecerazrednih filmova, nije mi samo jasno kako i pored svega, raja pada na priche o desavanjima