Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne prolazi ima lazna propaganda i trovanje ljudi u Rusiji :D Pa nisu svi sisali veslo i pasli taravu da puse vasu pricu.
Zato smo mi dobili N1.
Ma ja, samo lazu i petljaju Isto tako je npr Christiane Amanpour lagala i petljala u svojim ratnim izvjestajima iz Sarajeva Pu otac vas jebo nezahvalni i licemjerni
Ja sam medju onim sto su ih "natjerali" da zatvore forum jer sam im isprovaljivao vecinu lazi pogotovo u vezi Izraela pa su na kraju zatvorili i banirali me...onako demokratski. Tako je i Fox uradio,cim neko se nadje da iznese istinu oni zatvore i tako kontrolisu javno misljenje. Tako da vecina raje dobiva "istinu" samo od odobrenih izvora.
Pricali su o tebi na Bi Bi Si Ju, ka'e ubi co'ek Cak se prica po kuloarima da CNN razmislja skroz da obustavi emitovanje nakon tvog raskrinkavanja, nema vise smisla
...riječima sarajevskog mahalskog žargona, među rusima je zavladao snažan bol u predjelu prepona...
Čini se da su i CNN-ovci dobili "ponudu" koja se ne odbija i pokupili prnjice