Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ija dominiram u mojoj mahali pa se nefalim nipretkim a kamoli da pishu novine.
Florida je najveci smetljarnik i smrdljiva barustina u kojoj zive stvorenja kao sto su "Cuban Americans", imbecili kakve majka vise ne radja. Bilo je previse ocekivati da imbecili glasaju za Sandersa. Kakva moronska drzava :-)
U demokratskoj stranci superdelegati se opredjeljuju na konvenciji stranke, nakon predizbora u svakoj saveznoj državi. Dakle Hillary nema super glasove, broj koji ste napisali je broj koji se pretpostavlja da bi glasali za nju, čisto jer je favorit i prva se kandidovala za nominaciju. Broj njenih delegata je neznatno veći od Sandersa, samo se namjerno uvećava za "prepostavljene" glasove ukupnog broja superdelegata. A u republikanskoj stranci nema "superdelegata" bezveze se šicate pojmovima.