Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesto mi govori, de je bio dječak bijelac, ne bi bio tako mučki likvidiran..
Demokratija ... za one koji nisu crnci
@sezam.susam Moj komentar je napisan iz razloga sto policija redovno i nekaznjeno ubija crnce npr. 3-4 slucaja u zadnju godinu dana. To su cinjenice. Molim te, nauci me o demokratiji. Koje ti je najvece obrazovanje. Ako se ne potpisujes sa dr nemamo sta diskutovati.
možda bi i kod nas bilo manje kriminala da više pucaju !!! Ovo sa dječakom nije uredu, ali netreba osudzivati policiju dok se sve ne ispita.
Ovdje su jedini krivci roditelji. Čuj djetetu kupit pištolj koji izgleda kao pravi i pustit ga na ulicu. Takve roditelje treba streljat odmah. Policija mora biti stroga.
ta policija bi se polomila od posla kod nas
pokoj mu dusi...trebo je doc mali u rajvosa ovde se vise ne zna koji su lazni koji su pravi...a i da se zna svejedno je ne mozes zavrsit u cuzi
137 hitaca...koja bolest,a garant su i to bili crnci
koliko je od tih 137 pogodilo metu