Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebo je Izraelcima prodavati tad bi ga nazvali humanitarcem ž
Imaju oni nuklearne glave i niko ih nista ne pita. Zlo je uz zlo već 70 godina!
HAMAS BI OVO NAJBOLJE ISKORISTIO
Ameri glavni policajci na planeti,a oni su ti koji su haknuli dvije atomske na Japan i sad su oni mirotvorci🧐
pa sta je ovo ruda? rudom nemeres nista veliko.
eo kako genocidasi dolaze do nuklearki
Kupac je navodno bila srebrena malina, solak posrednik kupovine a kako nezvanixno saznajemo sebija je finansirala valjda htjela KCUS u zrak dici
NINDZE NA APARATIMA
Ovako usa se predstavljaju kad podržavaju Hamas Isil i ostale, a onda kažu da ih pomaže Iran...
Ko to dila oruzje i to mimo stranke...
Jenki banditi pokušavaju izvrgnuti ruglu cijeli svijet svojim besmislicama.Naravno da se ovo nije desilo.Iran ima dovoljno nuklearnog materijala da pravi šta želi.Dijeli morsku granicu sa Kazahstanom,najbogatijom zemljom po pitanju Uranijuma i Plutonija.ALi javnost u šugavoj Americi mora svakodnevno pojesti svoju porciju govana koje plasira BBC i ostatak mašinerije.
Agent 007
Nije mi jasno yakuzi je kod nas nesto drugo.Prevedeno na bosansi ; djah guzi djah ne guzi;.
Nije mi jasno yakuzi je kod nas nesto drugo.Prevedeno na bosansi ; djah guzi djah ne guzi;.
A ko ono baci dvije nuklerne na Japan i pobiše stotinjak hiljada ljudi. Mirotvorci vjerovatno?
Boje se Irana više nego… Kako testirati sebe da li u sebi imamo šejtane. Kad se spomene ime Iran, ako nam je toplo oko srca i ako ga volimo onda 100% nemamo, ako se pojavi mržnja onda je pokazatelj da imamo šejtan i da smo na strani Amerike i Izraela! 100% radi, testirajte
Garant je bila navlakuša. Vrbuju ljude, približe im se pravo, daju im finansije i kontakte, pa i materijal koji bi da prodaju, pa kad ovi počnu to planirati da urade, tada ih hapse.
Prodavac je uzor prema kojem nastaju zabavni filmovi poput "Glup&Gluplji"
Slobodna razmjena dobara po volji Amera.