Kćerka gledala očevo ubistvo
0
Članovi Bin Ladenove porodice su u dobrim rukama
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti si bolestan lik
@Neka neka, recimo da se radi o tvojoj sestri , djetetu ili majci , dali i dalje to zvuci smijesno . . .Bolesnji si ti izgleda od svih njih !
kakav je to Bin Laden kad ga amerikanci mogu ubit.LOL
P. akistanska vojska uhapsila komšiju B. in L. na Pakistanska vojska uhapsila je jednog meštana A. b. ada, u neposrednoj blizini vile u kojoj je (navodno) u. bijen O. bin L. n, izjavili su danas članovi porodice tog čoveka i lokalna policija. Š. amrez K. an (50), uhapšen je nekoliko sati posle akcije američkih specijalnih snaga, u noći između nedelje i ponedeljka, u A. . du, severno od I. slamabada. \"Uhapsili su mog oca ispred kuće dok je posmatrao akciju koja se odvijala u susednoj kući\", rekao je sin tog P. akistanca, M. ohamad K. asim. Stanovnici te četvrti potvrdili su da je K. an uhapšen, a neki su naveli da dobro poznaju njegovu porodicu i da se radi o siromašnim seljacima, kao i da je uhapšeni čovek sigurno nevin. Vojska nije želela da komentariše tu informaciju, ali je jedan neimenovani pripadnik policije u A. . adu potvrdio da je ona tačna.
Bela kuća: B. in L. n nije bio naoružan kada je u. bijen O. a bin L. n nije bio naoružan kada je u kuću kojoj se nalazio u Pakistanu upala jedinica specijalnih snaga američke vojske, saopšteno je večeras iz Bele kuće. http://www.blic.rs/Vesti/Svet/251698/Bela-kuca-Bin-Laden-nije-bio-naoruzan-kada-je-u. bijen Pakistanska vojska uhapsila komšiju Bin L. a
Bitch is dead. I piss on his grave.
Pa sto toliko minusa? Nisam ni napisala koji je ciko, mora da ste skontali sami koji je bio toliko perverzan...
nije bas lijepo, ali bitno je da si ti upravu i da si ti \"nevinasce\"
Pa sta ima veze i mene je onaj perverzni ciko dero kad mi je bilo samo 6 godina...Nije to kad nas zabranjeno...
Bolestan jašta. Bolestan kao i većina Amerikanaca, prdoslavaca, talibana i katolibana.