Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stamparska greska... trebalo je da stoji: stravicna cisterna jurcala prizor, tj. cisterna proletila kroz prozor, tj. prestravljeni jarac razbio prozor, tj. prozor mora pasti, tj. prozor je pao al jarac se ne da!!!
ma guro ga od meksika do kanade.
jurcati je rijec koja dolazi od katolickog jezika ako te vec interesira, npr. juro jurca juricu.
Kakav je ovo naslov u PM, JURCALA !!!???
ovog tipa... http://www.youtube.com/watch?v=YQSrLbHsyNY
JEbo majku imal iko normalan da vozi ove kamione ? ? ?
Clio strašni... Neuništiv! :)
Ne!Nemoguce da vozac kamiona nije osjetio auto ispred sebe,ovo je on namjerno,vjerovatno mu se ovaj sa kliom nesto zamjerio......Pa cak i da je vozac potpuno pijan ili lud-osjetio bi,pa nije macka pa da se ne osjeti...svasta.....
debil engleski
Sto se vijesti kradu? Mogli ste tipovima barem zahvaliti na prevodu? http://www.sandzak-x.com/news.php?readmore=766