Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@sarajvo x com poglabaj mi milokliz peedeerchino
U ime administracije , zamolio bi sve clanove da se suzdrze komentara u kojima iznose mrznju bilo kojeg oblika , da vam komentarisanje nebi bilo uskraceno. Hvala.
IZRAEL treba dovesti mirotvorce bosnjake iz Avganistana i da napravi DAR MAR i rastjera dzihad bandu u Palestini
\"I borite se na Allahovom putu protiv onih koji se bore protiv vas, ali vi ne otpočinjite borbu! – Allah, doista, ne voli one koji zapodijevaju kavgu.\" (Kur\'an El-Bekare 190) Džihad nikako ne znači namjeru da se objavi rat cijelom svijetu da bi im se islam silom nametnuo. Džihad, zapravo, znači samo legitimnu borbu u odbrani ljudskih prava. U početku je borba muslimanima i Muhammedu a.s. bila zabranjena, uprkos svim represalijama i nasilju koje su muslimani trpjeli. Drugovi Muhammeda a.s. su bili ranjavani, diskriminirani i maltretirani na brutalan način, te su tražili od Poslanika a.s. dozvolu da uzmu oružje i da se brane. Međutim, odgovor od Allaha bio je strpljivost: „Dalje od boja, već molitvu obavljajte...\" (Kur\'an)
Gadjasmo Trebevic, pogodismo Markale, c\'jelom Sv\'jetu slagasmo, gadjale su Pale. -BOSNJACI IZ SARAJEVA-
Hebale vas vase rakete...pa nijedna u cilj...trazite od srba prirucnik kako se to radi...
realista nisi ti daleko bosnjaci su svuda oko tebe samo polako klecat ces
malo smo iskompleksirani al nam ne zamjerite. yeebaaji ga i mi bi volili da nismo muslimani
Samo za Srbina i Njegovu raju http://www.youtube.com/watch?v=Reh2wi8Tri4&feature=related
realista joj jesi me nasmaijao hahahah hajd molim te objansi kako je moguće da granata preleti trebević i padne na markale...hahahah ako znaš poziciju sarajeva i markala hahahah oj kladim se da si iz neke vukojebine gdje je meĐed predsjednik opštine hhahahaha
dlkfjdlskjlds
bosnjake na kvake :)
HAJ Brko !, daleko sam ja od Bosnjaka..hi...hi..hi..,pa ne moze njihova granata da upadne u moje dvoriste.Izgleda da ti je malo upalo,-kome malo upalo mu ralo-djeca se izmedju sebe nagodidju,te i tebi-upala ti malo jaca ,ona sto sve sastavlja sa zemljom-INSHALAH !
srbe na vrbe
cuj ovog mudzosa dzamijskog golubica ono bi da prevede na Srbski a Srbskim jezikom se sluzi,, cinjenica je da je Gadafi izjavio da niste pravi muslimani nego samo poturcenjak jer i gradonacelnik sarajeva 1968 izjasnjavo se ka SRBIN hahahaha eno i Brena se vratila pradjedovoj vjeri