Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima još dostojanstvenih ljudi i vlada. Svaka čast!
Ovo je samo pocetak
Samo kad stanu klati brzo ce ih vratiti Ali barem mi pojedinci moramo nastaviti bojkot
Samo ovi indijanci ostali normalni u cijelom svijetu... Ž
Respect za Chile, cohones do poda, ovim gestom prkose ne samo Izraelu vec citavom zapadu.
Imate aplikaciju "no tanks" na google play, pa izvolite. Aplikacija skenira sve proizvode i tačno vam kaže jel cionistički ili nije. Jedan vid borbe, nas običnih smrtnika, protiv zla.
"no thanks"*
Bravo . U svim segmentima treba ih izolovati .
Chile ima cjelu jedu stranu tampon zonu pristup mora argentini, lijepo izgleda👍kamo srece da nemaju ni drugu stranu ti fasisticki smradovi koji su naciste skrivali u svojoj zemlji pa evo i danas zioniste podrzavaju koji su dosta gori.
Više Čile radi za Palestinu nego saudijski munafici.
Bravo!
Hvala Cile
Vise Radi Juzna Amerika za Palestinu nego Citav Arapski svijet vise se jedna Irska bori za Palestinu nego Turska tako da nema veceg smeca od Muslimana ! 2 milijarde ih a gledaju kako Izrael cini genocíd nad Palestincima
Upravo tako da nisu smece ne bi im se desilo to sto se desava.
Da ne postoji kompletna tzv. Osovina otpora slozio bih se s tobom i za arapski, a i muslimanski svijet, opcenito. Hvala Bogu da postoje.
Bravo Čile