Spor Albanije i Indije
0
Čija je Majka Tereza?
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije i Kolumbo slučajno šiptar?
@Pitalac, članak, ne dovodi u pitanje etničku pripadnost Majke Terze, koja je nedvojbeno albanska (ili kako neevoluirani medju slavenima vole reći "šiptarska"), kako po samoj njenoj izjavi (citat u članku), tako i po njenom imenu i prezimenu (Anjeza Gonxhe Bojaxhi), zatim po rodnom mjestu i prezimenu njenih roditelja. Mediji koriste taj naslov da ukažu na prelucavnja u vezu pripadnosti kojima se bave pojedinici sa Balkana.
A Arnauti sta zahtjevaju...ehhhh...tek se izvukli iz bunkera pa se razmahali...kakve veze oni imaju sa svim...sami bog zna, izasli tek iz bunkera pa valjda jos ne znaju kud udaraju.
Poznato je da je rodjena u Skoplju, a cije drzavljanstvo je imala, i to je irelevantno, kao i to gdje je rodjena, jedino sto je relevantno, jeste da je bila veliki covjek!!! Nije vazno ni koje religije, kao sto vidimo, ako si covjek, sasvim beznacajno i odakle si i kom bogu se molis!!! Neka je prisvaja ko hoce, nevazno.Tako i Hrvati prisvajaju Teslu, koji je sin Srpskog svestenika, a mrze sve ostale Srbe ko kugu!!! Sta ces, tako je to...
Za \"Bosanac sa \"mog\"...\"Kako ti dobro znas sta su nekavi vlasi i cincari...samo jedan podatak, Cincari nisu katolici, a doticna, postovana gospodja Majka Tereza je katolicke vjeroispovijesti, koliko znam. Kao sto je i Tose Proeski bio Cincar, ali ne i katolik. Malo znanja i ne lupaj kad ne znas.
CIA snajka, CIA! Upropastili su pola sveta!
ama koga briga gdje njene kosti leze ? dosadni ste!
Niko nju nije pitao da li zeli da se njeni posmrtni ostaci prebaciju u maticu zemlju njene nacionalnosti ... ne vidim logiku. Neka je ostave tamo gdje je sama za zivota otisla!!
Cija je? Makedonska :)))
Razna plemena homo sapiensa nemaju pametnija posla nego da se prepiru oko gluposti tipa nacionalnosti, dok nam se Planeta unistava. Fuj!
kazu da je po nacionalnosti bila Vlahinja(Cincarka)