Ostala veliki prijatelj BiH
0
Christiane Amanpour nakon 20 godina napušta CNN
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vi chetnici ste htjeli da kao \"spasite\" jugoslaviju a svi ste nabili cheticku kokardu na glavu i pjevali chetnicke pjesme.....pokakim ti se na jugoslaviju...
HAHAHAHA sto me nasmija. tako je pa-pa stoko...
DOBRA JE BILA ZA MUSLIMANE I ZA BIH ..ZACERO JOJ DZEKO DIJAMANT NAS ..
Izuzetno hrabra zena. Poruka cetnicima: U medjunarodnom pravu uveden je novi termin BOSNIAN GENOCIDE zahvaljujuci vama. Bravo. Zauvijek ste usli u istorijske knjige. http://en.wikipedia.org/wiki/Bosnian_Genocide P.S. - Istinski mi je zao postenih srba.
Ako laze koza ne laze rog, kaze narodna a ja cu reci ako su lagale rijeci, a nisu, nisu lagale slike. Na koncu poslije rata su izasli i snimci koje su snimili sami zlocinci.
Tripko se opet istripovao lošom gudrovinom iz Albanije,i sad mu se priviđa da vascijela vaseona napada srpsku nejač,a u hladnijim zimama čak i Romanija udara po srpskoj nejači... e tripko,tripko manje se drogiraj,više radi i uči. I NE SLUŠAJ RAZNE PIŠOPIJE I GUSLARE,KOJI VAS O JADU ZABAVIŠE.
ROSPIJUŠTINA POGANA PLAĆENIČKA! NADAM SE DA ĆE JE NEKI POREMEĆENI MANIJAK NEGDJE DOČEKATI I KAZNITI ZA SVA ZLA KOJA JE SVOJIM LAŽIMA NANIJELA SRBIMA.
KLASICAN PRIMJER PROPAGANDE I STVARANJA NOVOG SVIJETSKOG PORETKA U KOM NASE LOKALNE MUJE SU ODIGRALE EPIZODNU ULOGU SAMO JEDNE MALE LEGO KOCKE U TOM PORETKU A KOJA JE IMALA ZA CILJ DA RAZBIJE YUGU I DA POSLUZI KAO ZRTVA DA BI KAO NJIH DOSAO NEKO DA SPASI USTVARI DA OKUPIRA ZEMLJU I STVORI BAZU ZA BUDUCE VECE SUKOBE NARAVNO NASE BALJE SLINAVE KREZUBE I POLUPISMENE SU ODMA PRIHVATILE ULOGU ZRTVE I SAD NAKON TOLIKO GODINA TUPE ISTU PRICU SAMO SAD IH NIKO NECUJE JEL SU KAO KURTON BILI SAMO ZA JEDNOKRATNU UPOTREBU NARAVNO I SA NJIMA SE DESILO KAO I SA PROBUSENIM KURTONOM ZAVRSLILI SU NA SMETLISTU ISTORIJE I NIKO IH NECUJE VISE A AMAPUR AKO POSTOJI PAKAO U PAKLU ONA JE ZASLUZILA SVOJE MJESTO U NJEMU JEL NE SAMO KOD NAS DA JE IZREZIRALA PODLOGU ZA INTERVENCIJE RAZNE NEGO U CIJELOM SVIJETU JE JEDAN OD JAHACA APOKALIPSE A VI MUJE NARAVNO NEVIDE DALJE OD NOSA HVALITE JE
kurvestija lazljiva!!!
Tužna priča o malom Tripku Mali Tripko se rodio neke 1970-te godine u bolnici Koševo.Tripkov tata Pantelija je radio k\'o portir u Pretisu,imali su stan u Hrasnom,mali Tripko je svaki raspust išao kod babe Sovije na Romaniju i igrao se sa krmcima,a bogami i ovčicama s kojima je imao i prvo sexualno iskustvo. Dođe gospodnje ljeto 91.,mali Tripko kao i ostali gorštaci se pope na planinu i uze haubicu i poče da puca,vjerujući da pravi ljepšu,bolju i stariju državu srpkosarajevsku,al ne lezi vraže,neka crnka iz Jemerike ih ošmeka i svima ispriča kako su divljaci.Neki zli ljudi preko bare odlučiše da stanu i kraj malim Tripkama i sjebaše im nakanu. Mali Tripko 1995. skonta da je sve to bilo ustvari samo TRIP po kojem je i dobio ime.
Ti isti o kojima ti pricas su i napravili taj krvavi rat!!! Zavadi pa vladaj je recept koji se koristi hiljadama godina, zar je potrebno da se ista vise diskutuje?
Brisite ovo. ....kojaje stara 52 godine....Kako vas nije stid tako nesto napistai, koja ima 52 godine ili u zagradi (52), ali stara 52 godine, nit je profesionalno niti kulturno!!!!!
Krenuli čobani \' 91. da prave Šumsku republiku,pokupe 150 000 srpkosarajevaca,i dovedu ih na livade okolo Sarajeva,tu razapnu šatore sklope topove i krenu da ruše gradove.To čuje neka dobra koka iz Amerike,dođe uslika stoku šta rade,nadigne svijet da bombarduje ta šatorska i vikend naselja po Romanijama,Kalovitim brdima i ostalim srpkosarajevskim \'\'kvartovima\'\',potpiše se mir. Srpkosarajevci shvativši da su nasankani krenu u kuknjavu i guslanje,svi im krivi što su bili glupi. Jbg. tako je to sa stokom,neš u grad eto ti livade,al kad zapuše mećava na visovima ne moš ni na livadi ostat i tako srpkosarajevci odoše put bijelog svijeta. pa-pa stoko...pozdravite pišopiju što vas zajeba.
NE ULAZIM U POLITIKU IZRAELA, MEDJUTIM JEVREJI SIROM SVIJETA SU BILI NAJGLASNIJI, NAJUPORNIJI I PRVI U POZIVIMA MEDJUNARODNOJ ZAJEDNICI DA INTERVENISE U BOSNI, AKO VEC NECE SKINUTI EMBARGO. NA NEKI NACIN BOSNJACI I BOSANCI IM SE NIKAD ZBOG TOGA NISU NI NA KURTOAZNI NACIN NI POKUSALI ODUZITI. KAO BOSNJAK MISLIM DA TO NIJE OK. SVKI TI JEVREJI KOJI SU BILI ITEKAKO GLASNI U SVIJETU TOKOM AGRESIJE NA BOSNU I SARAJEVO, TREBAJU BAR DOBITI NEKE PLAKETE SARAJEVA KAO ZAHVALU ZA ONO STO SU GOVORILI I LOBIRALI KAD IH VECINA NIJE HTJELA NEGO SU SVE NIJEMO I LICEMJERNO PROMATRALI. NARAVNO BILO JE I DRUGIH, MEDJUTIM VECINA SU BILI JEVREJI IZ AMERIKE I FRANCUSKE.
Dragi moji koji ovu novinarku nazivate reazličitim imenima, sramite se. Mrzite je i ne odgovara vam jer žena vjeruje u propagira samo jedno a to je istina. Boli vas kad prikazuje zive kosture u srpskim logorima jer vam to kvari vasu sliku o Srbima kao nebeskom narodu ocito. Sram vas i stid bilo. Poklopite se i molite Boga ako u bilo sta vjerujete da vama i vasoj djeci oprosti za sve sto ste uradili i jos uvijek radite. Nista ne boli gore od istine koju hocete izmjeniti i prikriti ali zahvaljujuci ljudima poput Christiane to bas ne ide po vasem planu.