Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ampak nema pravi si mi cionist ovako da ti ispricam jedan vic...kad je dosao sin u crnu goru ocu pa rekao da je gay...a ovaj mu rekao da ako ne vozi ferari ne zivi u penthausu i nema jahtu da je obicna pedercina... e tako ti sebe nazivas CIONISTOM hahhaahahah :-D
@ampak, ti se mozes ubiti pisajuci ali tvoja vijest se nikad nece objaviti, cak i ako je to protiv Muslimana. Znaci, velikan je za tebe i s'postovanjem kad njegovo ime pomenes!!
ampak se ponekad nazove i nerko, kupljen za obične dolare...
Stoka fašistička !!!
@nerko, Ti ocigledno nemas nimalo samopouzdanja, nesiguran si u sebe i upravo ti imas kompleks manje vrijednosti, pored ovog, kojeg cu ja nazvati 'jodizam' Ako je IQ mjeriti po lopovluku i prevarama vjerovatno si u pravu, druge inteligencije naroda kojeg si spomeno meni nisu poznate.
Sve je stvar evolucije i inteliigencije. Svidjelo se to Anadoliji ili ne najveci IQ medju narodima i rasama svijeta imaju pripadnici jevrejskoj naroda loze ashkenazi (jevreji srednjeevropskog porijekla) - Izvor: pi-news.net. Oni treba po meni da budu vodje covjecanstva koji ce nas odvesti sve zajedno u bolju buducnost. Sta su tu npr. Palestinci - izraelski Arapi kao npr. krajinski Srbi ili sandzacki Muslimani ili posavski Hrvati, jedna beznacajna etnicka skupina koja pokusava preko petrodolara svojih sponzora da svoj problem (kompleks manje vrijednosti), nametne cijelom svijetu. Sta mi tu treba da placemo nad sudbinom izraelskih Arapa, a istovremeno tolerisemo sve sto se desava pripadnicima manjinskih naroda sirom svijeta ukljucujuci i nasu zemlju. Ne hvala!
@ares.kane i @MU decki, znate li sta uopste znaci rijec "cionista" ? ha, sad sam vas nasao ! @zeleni zub 1. ni ti, po svoj prilici, ne znas sta znaci "cionista" i koliko cionista na svijetu ima . Iznenadio bi se kad bih ti to rekao, vjeruj mi ! 2. ne podrzavam niciji fasizam, ni "U", ni islamski ni cettnicki , odakle ti samo to ?!
@ampak....pitanje za tebe zapadnjace iz kamenjara....otkad se to vi koji volite U izjasnjavate kao cionisti ! Evo pi-sam se i ja od smijeha...tvojim skutorskim provalama ! Cuj zapadnjak lol ! SIKTER
@ampak, ti ocigledno ne vjeruješ u onu staru poslovicu: Ko se zadnji smije najsladje se smije, i trlja ruke naravno. Idealan primjer da je tako je text na klix.ba, od prije nekoliko dana. A glasi od prilike ovako: šeik ulaže milijarde u Srbijansku privredu. Ja to tumascim: šeik kupuje pola Srbije i trlja ruke.
@ckp yu i @zeleni zub decki, osim comskog postoje jos 2-3 muslimanska lobista koja pisu slicne gluposti ali, to sto oni pisu, citaju samo muslimani a mi cionisti i Zapadnjaci se samo valjamo od smijeha, na sta muslimani bacaju tesko zaradjene petrodolare ...
samo sto ljudi ne shvacaju da su to sve igre Dedzala i ono sto nam je i receno da ce biti... koga vise interesuje neka pogelda predavanja Sejha Imrana Hoseina :D Savrseno objasnjeno kroz vjerski simbolizam :)
Ma hebo vas Chomsky. Precijenjen je toliko, da ne mere gore.
@ampak....sta-ko-re ...pa nije on skutor kao ti pa da ga UDBA ili bilo ko moze kupovati ! SIKTER
Chomsky: Izrael i SAD žele biti iznad svih država svijeta Nije istina da Izrael i SAD žele biti iznad svih država svijeta. One to vec jesu.
Nesto malo manje nego Srbi generala McKenzia