Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo me jedno cudi, vidite akcije CIA na US terenu, a ne vidite ispred svojih ociju?????? jeste li ih otkrili dosad, bosanci??
Znači da CIA sprema novu smutnju. Odakle će sad biti napadači. Iran?
rece to predsjednik i suvlasnik Halliburton Corp. koja se bavi (pre)prodajom naoruzanja, opreme i logistike za US armiju :) i drzavu :) korporacija koja je vlasnik Blackwatera itd itd i kojejoscega - jedriga mora se poslovat. nije vise niko glup
cuj cifuta, pa cijeli dunjaluk zna da ste organizovali i izvrsili napade na tornjeve i na pentagon. za neupucene, pogledati 9/11 coincidences part twelve youtube...
I ja sad strahujem,jer ovaj korumpirani monstrum i fasista priziva zlo.On izaziva ratove da bi se obogatio jos vise ,a bojim se da ce napraviti teroristicki napad za neduzne amerikance samo da bi Obamu stavio u tezu situaciju.I tako su mu ostavili samo ruzno i zlo u nasljedje.Tesko Obami sa americkim lopovima!
Pa odmah reaguj! Bombarduj sve što je sumnjivo( , momče). Diži vojsku, nakljukaj UN svojim \"provjerenim\" informacijama. Nemoj da ti vojna industrija sjedi besposlena.
Ja mu vjerujem.... Zna covjek sta mu DRUGOVI rade i planiraju.CE
E dibajlo jedna dabi li dibajlo dobro ti je bus zapapricio tvoj mozak o nekim napadima i terorizmu,e jajo jadni bjezi tamo vase je vrijeme proslo sad mozete prditi koliko hocete ti i kao i svi ostali koji misle ka oi ti.
E da on hoce biti u tom gradu.... bas je pravi DICK