Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
- 38 posto kaže da misli da im on želi oduzeti pravo da posjeduju oružje/ POTPUNO JE NORMALNO IMATI ORUŽJE, A KOD NAS UVODE TO DA RAZORUŽAJU I POLICIJU - 32 posto kaže da je on musliman/ JESTE, DOBRO SU SKONTALI - 29 posto misli da on želi suverenitet SAD-a prepustiti jednoj svjetskoj vladi/ JOK ETO CIJELI PREPUSTIO JE SUVERENITET SAD-U - 29 posto smatra da je Obama uradio mnoge neustavne stvari/ DA KAO ŠTO SE BORI DA SVI IMAJU ZDRAVSTVENO OSIGURANJE, KOJE JE TOTALNO NEUSTAVNO
Interesantan tajming objave ankete.. sasvim slucajna podudarnost sa kritikovanjem Izraela u zadnje vrijeme... ili..
@alipasina: Svaki može biti rasista, nema to nikakve veze kakvog je porijekla neko. Zato se ne može tako argumentovati da Obama nije rasista (\"ne može biti\"), već uz pomoć njegovih konkretnih izjava i odluka - njih je i na pretek koje dokazuju da on to nije.
Ja mislim da je Omama srpin 321%..
Obama je predsjednik. za razluiku od Busha koji je bio obican i.diot i marioneta.
A STA TI JE DUSO BILO SA GUZE? BAS MI JE ZAO, NADAM SE DA CES BRZO OZDRAVITI DA NAM OPET GROKCES I SKICIS. VOLI TE TVOJ DARIO
Pa sta ce drugo religiozne seljacine da misle pa vidite da su religiozne seljacine problem u cijelom svijetu u bilo kojo vijeri i neskolovani zatupiti mutavci koji vijeruju jos u price o isusu muhamedu i glupostima iz tih religija jadan je svijet u koem mi zivimo.
@ 321 \"Kako god da saberem izade 321%\" Molim te kazi mi da se salis!!!!!!!!!!!!!!!
Obama je kralj a farmeri nek i dalje seru a bogami i jedu sto izaseru
Obama je jedan od najvecih predsjednika USA.Uspio je da da Amerikancima neprocjenjeno blago a to je pravo na zdrastveno osiguranje.Mnogi predsjednici su se trudili,ali samo je njemu uspjelo.Ruzni su komentari republikanaca koji su glasai za rat i unistili ekonomiski sistem zemlje.Bolje da sami sebe prevaspitaju nego sto blate Obamu.
23% kazu da je rasista covjek je pola musliman pola jevrej ja rasiste... (gdje, i na kojoj planeti ?
eh, babi se snilo sto joj je milo zivim u usa, i tacno je da ima jako puno razlicitih misljenja, od kojih u opoziciji demokratima, stoje republikanci. (otprilike kao sda). i naravno republikanci imaju para, kradu, lazu, i generalno se kunu u boga. eh, pa sa druge strane su demokrate, koje, jednostavno imaju veliku prednost danas u usa, i imaju predsjednika. ps. nista drugo nego da se nasmijes na ovakve ankete. ps. nadam se da ce nekad i bh dostici nivo transparentnosti i anti-ublehe. (uopste ne mislim na demokratsku stranku, bilo sta za pocetak je bolje od bombi tipa ove o o obami. bilo sta mimo svakodnevnih bombi iz sda, avaza, i svih ostalih satelita)
http://www.youtube.com/watch?v=KqgvAvjOB6E
http://www.youtube.com/watch? v=QiZ4ocNK4Wk&feature=related
@diskutant da, tacna je i tvoja tvrdnja, itekako ali ja sam mislio bas na amerikance http://www.youtube.com/ watch?v=fJuNgBkloFE