Okrutni zločin u Velikoj Britaniji
40
Četverogodišnjeg sina hranili solju i pretukli na smrt
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Natrpala bi ja njima soli u svaku rupu sto imaju idioti jedni ...jadno dijete..
Kakvi ste vi prokleti bijednici sa klixa. Ovo ubistvo se desilo u martu ove godine i kakva je poenta obajviti ovu vijest sada. Vjerovatno da nam svima s.j.ebete dan, ionako samo slušamo loše vijesti, pa zar nam zaista treba neki copy paste majmun koji istražuje najveće užase na svijetu i plasira nam u lice valjda da popuni stranicu. Poštedite nas vijesti starih 9-10 mjeseci pa makar bile i dobre. Za malim Danielom plačem ko da je moj, jedino me tješi što znam da je dženetska duša.
Akobogda i u Bosni. Tako AIIah hoće.
Nisu samo krišćani lu.di. I u islam.skim zemljama se djeca ubi.jaju. U islam.skim zemljama se žene maloljetnici. U islam.skim zemljama se ženama sijeku genitalije. Neću da nabrajam,ali ne može se po pojedincima suditi o svima. Što sad ja da imam pogrešno mišljenje o svim muslimanima radi tebe i tvojih nebuloza?
Eto vam poljaka u evropi j...vam oni mamu krscansku
Dekadentni Zapad. Zato je Istok sav zdrav i pristojan. Je li tako ?
Treba im polagano kožu guliti...
TREBA IH SIJEČ NA ŽIVO I PUSTITI KEROVE DA IH JEDU MAJKU IM BOLESNU KRETENSKU MALOUMNU
Pa kazemo smak svijeta, pa i treba da bude sta sve ova zelja drzi!! Predati ih psima pa nek ih ujedaju na zivo...
Vehabijska bagra
Ove ne bih po kratkom postupku, nego što duže da se dobro napate! MONSTRUMI!!!
pa treba ih oboje poslat na el.stolicu,al Engleska je to,sve budala do budale
Ovako se očituje smak svijeta.
Cesta je pojava da mamin \"partner\" zlostavlja njenu dijecu a ona nijemo posmatra. Imam prijateljicu kojoj je drugi muz zakljucavao sina na tavanu a ona je to odobravala cak podsticala. Nekada nam i vlastito \"smeta\" a zamislite da gospoda trpe tudje. To je nacin da istresu bijes na bivseg tj. dijetetovog oca. Zato majke, razmislite s kim stupate u vezu jer to utice i na vasu dijecu !!!!!!
Nedavanje je imenica i pise se skupa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Strasno ko sve pise clanke!!!
Pa da li je ovo moguće?! :( Bog da vam vrati kako zaslužujete!!
Jesu ljudi retardirani :S