Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Simbol BP je simbol Heliosa.
Niko još nije mudro zaključio da su to britanski državljani pakistanskog porijekla, koji poštuju ljudska prava kad njima trebaju a u dubini duše navijaju za šerijat?
Britanija je ta koja je i ubacila trojanca to jest kreirala IZRAHELL uz potporu USA - e i sadasnje europske unije .
Britancima je izgleda danas primarni problem ovo: http://en.wikipedia.org/wiki/Bp
pa zna se koji su to britanci bili . isti oni koji su pokusali postavit bombu u avion za new york
Citav svijet je jedna j..ben a hrpa kretena ,koju guze Amerika i Izrael.Vrijeme je da se tim manipulatorima stane na kraj.Trenutno su na vrhu ostrice muslimani koje se pokusava svakojako iskompromitirati vec osmisljenim metodama spe. rata, uz naravno postojecu agresiju na njihove zemlje.Nesretni narodi nazalost spavaju na najvecim sv. zalihama fos. goriva,koje Ameri zele u potpunosti kontrolirati a Izrael je njihov trojanski konj.Iz svega je vidljivo da je na djelu dobro osmisljen \"stoljetni plan\":