Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na jaquintu vas nabijem s fesom
Privežite devu pa se onda oslonite na Allaha.
nedo bog da se nesto u bosnjakistanu proizvodi. bilo bi, ma koce popravljat ako je sudjeno pasce i tako. ye.bl.o vas vise sudjeno, seljaci !
Brate Boeing pada svaki dan! Ako ti je sudjeno sudjeno je je*i ga, ja sam prosli put Turkish Airlinesom na letu od Istambula do Zagreba molio Boga da ostanemo zivi, lose vrijeme, pilot osrednji, jedva. Najgori su mali, regionalni avioni koje vjetar puse kao zmaja sto djeca prave...uzas..tako da, ako je sudjeno :) ne mozes pobjeci taman da je F16
Taj airbus je fkt shitovaca... Boeing je za njih tata mata
airbusom ne letim ni do Zagreba