Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E neka sad izbjeglice probaju preći u Mađarsku sa 25 ljutih Čeha na granici.
Česi, ne budite bijeda! Pošaljite bar još dvojicu, pa da u Mađarskoj bude cijela Češka divizija.
Mozemo i mi poslat par vojnika jedno dva sa lukom i strijelom da posaljemo sms da su nepozeljni (izbjeglice) cuj bgt 25 uh jesu se satrali nema sta
Ne radi se ovdje o nikakvoj vojnoj pomoći, jer je ona beznačajna, na simboličkoj razini, već se radi o jasnoj političkoj poruci da migranti nisu dobro došli u Češku.
pa i kad ih nama nazad uvale otice ljudi sami nema socijale nema posla dobivace kruh i vodu lakse mu je ic u tursku ni jedan nece ostat da se kladimo
Svih 25 vojnika? Pa ko će onda braniti Češku?
Mi nemamo ni 25 vojnika, ali ima sto entiteta i kantona..
Pošaljite i Gandalfa Sivog da im zagrmi: "You shall not pass!" Mislim kad već šaljete pojačanja i to...
auuu a ko ce sad cesku da brani zlu ne trebalo ?
koliko cesi mrze muslimane. Treba doci u prag pa vidjeti. Nemaju pojma o Islamu a toliku mrznju sire.. 70% ateisti.. Sta reci..