Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I meni je predugačak al ne bi ja ništa tu diro.
Hahaha ako nista bar si uspio to napisati i sam sebi reci ovdje na klixu 😂😂😂😂 jel se sad ljepse osjecas sa svojih sedam i po 😬😬😬😬
@Dornauszieher To vise nije RS. To je sad postao Dodikland, tako da nije predugacko. Carevina Dodikland.
Treba i nama: Bosna! Tako je i prije turske okupacije bilo.
@SkutorskoVlaskiJezik jest vala kad su dodavali trebali su naziv: bosna i hercegovina i krajina i posavina i sandzak i sutorina....
@SkutorskoVlaskiJezik Nije istina! Puno prije berlinskog kongresa Hercegovina je postala pravni subjekt ravan Bosni. Prvi put pobjedom hercegovačkog Ali-age Rizvanbegovića nad kapetanom Gradaščevićem donijela je Hercegovini upravnu autonomiju, a aga Rizvanbegović je na konto toga postao paša Rizvanbegović. Hercegovački pašaluk se ukida 1851., a ponovno se osniva 1875. Pa je tako na berlinskom kongresu AU na upravu dodijeljena Bosna kao samostalni subjekt i Hercegovina kao samostalni subjekt.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako god oni sad karaju nae Cehinje
najkraće i najizvornije za BiH bi bilo: ime države Una, valuta Kuna a bdp ćuna
Cheha.
Kao ono BiH - kratko BOSNA. Lakše je i navijačima!
Ma najbolje Republika Bosna, i da se svi izjasnjavaju Bosnjacima, da nestanu Srbi i Hrvati i RS i da se svi obmotaju ljiljanima i navijaju "Bosna, Bosna..." i .... i onda se siroti Bosnjo probudio i otisao da rintaci kod privatnika za 500 maraka.
češka ih ovo republika...
A kad se zvala Cehoslovacka onda nije bio predugacak naziv.
A cehinje cemo zvati češkinje
Ne moraš ih zvati, same dođu.
Trebamo i mi promijeniti u BosnO da mogu bhfanatikosi pjevati ko ne skace mrzi bosnO o o o rimovalo bi im se ako nista drugo jer ovo ko ne skace mrzi bosnu he hee he nikako ni metaforicki ni bilo sta nema logike.
Bosna i Hercegovina je isto predugačko...bolje bi bilo Herceg-Bosna ili aj eto ako to nekom smeta, nek bude Hrvatska :)
@IslamBanjaluka bolje konjušar nego konj. viva croatia :)
@bosnjakinja 1992 ma za tebe sve srce :)
cesko promet
"Inače, naziv "Česko" na engleskom jeziku bi glasio "Chequia" ili "Czechia"." Chequia na engleskom? WTF?
Dragan Čmar promijenio ime u Zoran Čmar.
Cesku,Slovacku,Poljsku,Rumuniju,Bugarsku odmah vratiti u SSSR.
Kad su bile u SSSR
Leže dva psa, jedan se češka, a drugi se poljska.