Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lažu ko kerovi. Pobili Kurde, a onda se čude kad ovi uzvrate.
zaokruzi na 20
Turci molili da se i oni ukljuce u bitku,jer to im je odlican poligon gdje ce slobodno oplesti po PKK. Oni ce ubiti 17 IS militanata i 170 Kurda...Otprilike... Koja je ono klaonica,svako izvana ubija sve sto zivi unutar one teritorije...Horor uzivo.
@katoni U pravu si,nista me vise ne iznenadjuje.Novi svjetski poredak u punom zamahu,tako da moze svako sa svakim da saradjuje zbog nekih njima poznatih interesa. Mi svakako samo posmatramo sa strane.:)
@katoni ++
Po biblijskoj oko za oko zub za zub slijedi odmazda. Samo gledajte BAkira, NIJE SMIO RADI TOGA PREKO STAMBOLA ZA TEHERAN. NEgo čekao 4 dana let iz BEČA ! Istovremeno prateći pri tom stalno američke izbore, PA AKO HILARY BUDE IZVJESNA KAO POBJEDNIK, leti prvi U TEHERAN ! :( Ako TRUMP pobijedi , onda ostaje u BEČU U PRIVATNOJ POSJETI ! Eto to mu je bilo važnije nego da bude Alija na godišnjici ! FUUUUUUJ !
joj cuj HIN ,boze..