Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedan veliki drzavnik Kastro legenda Titov drug. Komunizam pa da naravno jedina moguca opcija za covjecanstvo. Ameri su ga oblijetali godima da mu noge polome ali nisu znali da mu je trebalo soli na rep staviti da ga uhvate i slome.
E dok vam je bio komunizam imali ste hljeba imali ste plate tople obroke poslove sigurno skolstvo zagarantovano ljecenje na more ste isli po mjesec dana a sta sada imamo "ZLATNE KASIKE" ??????
Jedan od največih revolucionara svih vremena !!! Živio drug Fidel Castro !!! Živjela revolucija !!! Hasta siempre comandante !!!
ti se komunjaro dozovi malo. Mozda nema vise komunizma na balkanu ali on jos uvijek zivi u glavama primitivaca
...tvoji su nas "neprimitivci" usrećili, nema šta...