Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa mislim da suhi komunizam nije bas to..to...vidjeli smo staljina i ovog sad kima...ali neki vid socijaldemokratije mozda...ali daleko su ovi nasi socijaldemokrati od toga....tako da...((((((
@gegec Sto se tice sistema tu si apsolutno u pravu!Kvalitetan komunizam je jedini sistem vrijedan paznje.Da se zna ko kosi a ko vodu nosi.npr.Kina ona je br1 u svijetu kao strateski partner za 126 zemalja svijeta.Dok je Amerika za 55 zemalja u svijetu,strateski partner. Sto se tice Srba...E tu nisi u pravu.Vidis da vas eskiviramo na svakom cosku.Mi sa vama ne zelimo vise nista.Ali primorani smo od jaci od nas.Ali nece ni to jos dugo da traje.
sad će tamo višenacionalni izbori, neki Izetbegovići, Dodici, Čovići i ode sve u 3 pi4ke materine
kad ljudi shvate da je komuizam je jedini pravi oblik vladanja a neDemokracija mozda ce nam svima biti bolje!! Ali isto tako NIKAD VISE POD YUGU,NIKAD VISE KOD MESARA TITA... I NIKAD VISE VELIKOG SRPSTVA POD KRINKOM YUGE!!!
Zar već nisu pobijedili? Jedu jednom dnevno i voze auta stara 50 godina. Divan li je taj komunizam, čist prosperitet i napredak.
@bosman345 nemerem ti nesto direktno da odgovorim, nesto me kliks zeza. jaraniko mi smo dva covjeka u vecini slicnih razmisljanja tako da se ne moramo u svemu sloziti... nek si ti meni ziv i zdrav i uz brdo brz, kapa od mene dole :)))
@bosman345 moram uc u obavjesti da bi ti dao odgovor, a inace na blilo koji komentar bez obavjesti ne mogu odgovoriti. kako ide od tebe jel u normali?
Neko će morati da im naplati svu prolivenu krv u Iraku, Avganistanu, Jugoslaviji, Libiji, Vijetnamu… To ne može bez osvete. Kad-tad videćete! – poručio je Kastro.
Umro od smijeha kada je cuo da bosnjooci slave dan drzavnosti BiH a Srbi i Hrvati kuliraju :)))
i bio je upravu.. danas je narod kube dobio jednu od pobjeda.