Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Časne Sestre spašavale Jevreje od Pape
Ja koliko znam a i svako iole ljudsko bice bi trebalo znati da je duznost da zastiti,pomogne ili na bilo koji nacin ispuni svoju ljudsku duznost to jeste da zastiti slabijeg od jaceg,progrona,ubistva,unistenja itd. Medjutim ovdje sta je najveca glupost je ta da se radi takvih ljudskih duznosti neko proglasava blazenim.....Pa duznost je svakog Insana da pomaze ljude u nevolji nebitna relegija niti nacija.....E svasta ces da procitas u danasnjem modernom dobu
prvi post je pisao 100% mus/li,man iz bosne..da se zna ..
Da zna Riccarde Beauchamp Hambrough sta rade u Palestini, kao i po cijelom svijetu, potomci tih istih zidova koje je spasavala , mislim da bi se kajala do sudnjeg dana.
hahahahahahahah
@ .. Tebe i takve poput tebe treba iskorjenit da bi zemlja bila ljepse mjesto za zivit. Po svakoj vjeri,i njenim nacelima treba pomagati.. znaci popovi,hodze,svecenici samo trebaju pomagati pripadnicima njihove vjere?? MORONUU vrati se u rupu iz koje se ispuzo
@ .. SERBSKO PRIMITIVNO STRASILO CETTNICKA ZVJERI...!!! STA ZNA SERBIN PATOLOSKI SILEDZIJA I UBBICA STA JE BITI COVJEK I SVETAC...?!!! SVAKA CAST CASNOJ SESTRI ...!!!
ove kur.vetine treba proglasiti zlo,cincima, cuj cifute skrivati i to u samostanu, zar to nije protiv pravila samostana, ili su vas cifuti dobro karali pa ih tu drzali, treba ih proglasiti droljama i zlocincima, droljama jer su ih cifuti u samostanu karali, a zlo.cincima zato sto su pomogle cifutima da izbjegnu sto zasluzuju.