Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
turci ce u paketu spoturicama u EU... dakle, NIKAD.
Srednjoeuropski blok zeli Hrvatsku u EU, a to su Njemacka, Austrija i donekle Italija, a ove tamo na zapadu Americke lutkice tko *ebe, nek pokusavaju ugurat svoju marionute Tursku u EU :)
@King-Sa imala je Bosna 95. prirast od 50%, pa svaka siromasnija zemlja ima velik prirast, Ameri i Nijemci nemaju veci prirast od 1% pa sta vidis? O jadni ste mi vi, gdje god se spomene Turska bosnje advokati na prvoj crti :D
ma kako ne bi bilo. embargo na uvoz turske robe od strane eu i turska je na koljenima.
Nisam govorio o tome o cemu EU brine, vec Amerikanci ciji je EU projekat. Privredni razvoj zahtijeva sigurnu isporuku energenata prije svega nafte i gasa. Turska i Rusija kontrolisu ove puteve kopnenim dijelom. Sa Turskom izvan EU, nema efikasnog mehanizma osiguranja Turske kooperativnosti po tom planu.
Intelektualni dio Turske ne zeli u EU.Ne zele Evropu ni strogi muslimani kojih je sada sve vise.U Evropu zeli onaj sloj drustva koji zivi po principu\'\'dan i dara\'\' i takvi Evropi trebaju-cistaci,peraci,smetljari metlari itd.Ako je neko bio skoro u Frankfurtu na aerodrumu i ako je kojim slucajem pusac,mogao je da se uvjeri u to.Jer taj ogavni box gdje se pusi[ma ne mozes 5 min. izdrzati u njemu ] svakih pola sata ciste Turski peraci/cistaci-naociti mladi momci, nasi Bosnjaci,a narocito Sandzaklije lice na njih,malo kudrave kose, guzati-ima ih i s plavim ocima slicni Bakiru Izetbegovicu.
briga eu s kim ce oni suradjivati. bitno je da ima jeftine radne snage, da imaju boom i da ne opterecuju socijalni sustav neprilagodjenom demografijom. ostalo su dzamijska naglabanja.
Upravo je ta cinjenica da se Turska okrece od EU problem za Amerikance i Britance jer bi to moglo znaciti da ce Turska vise okretati saradnji sa Rusijom. Ali Evropljanima je ocito vaznije da budu \"cisti\".
Ljakse ako znaš pogledati koji je mail upisan ne znači da nisi glup nije Nimamović nego N.Imamović
N. Imamović
Nimamovicu, yeebace ti srbin mamicu uskoro. Ocekud jednu posjeticu uskoro. ce da vidis kako srbin kaara
seljak sumarski primitivni, sta ti znas ko je koga pravio. a ja sumara Allahu dragi. oooooooooooooooooooooooooooj
pa nek ni tebe ne bude sramota da slaviš što te Srbin napravio u ženskom logoru \'92.
ma nije bitna genetika, bitno je sta sam sa sobom napravis. ne znam za tvoju genetiku, ali odmah vidim da si bud.ala.
gospodine Cameron, po nekoj logici ti bi prvo trebao biti punopravni clan te EU sa zajednickom monetom i politikom pa onda davati savjete toj istoj EU koju kinjite i ignorisete od njenog skorog postanka. ja predlazem pak da ih vi primite kod sebe na ostrvo date im mogucnost prebivalista i rada, mogucnost spajanja porodica odnsono da mogu sa sobom da povuku svu onu chergu,... i svojim nam primjerom pokazete kako ste demokraticni i tolerantni. lako je tudjim k....m gloginje mlatit.