Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
više naporni s tom palestinom,kao da je to najveći problem svijeta...
Kako ce priznati Palestinu kada je napravila Izrael???????
Engleska je jedna od glavnih Satanskih centara u svijetu. Engleska Zastava u sebi sadrzi 666 (Goglajte English flag 666 da vidite kako to izgleda). Engleska je izmislila heroin i jedan od najvecih dilera droga na svijetu ofd Opijumskih ratova u Kini pa do danasnjeg Afghanistana koji proizvodi 95% heroina u svijetu. Engleska je stvorila umjetne drzave kao Irak,Izrael,Saudijsku Arabiju,Jordan,Siriju,tonu kolonija u Africi pa Australiju,Kanadu. Malo ko zna da je Engleska cinilia masakre nad Arapima koji nisu htjeli pristati na stvaranju danasnjeg Irak. Malo ko zna da kraljica je vlasnik najvise zemlje na svijetu. Englezi su zlo koji se kriju iza "kulture".
Englezi su i stvorili problem zvani izrael pa ko biva sad bi oni da ispadnu fini priznajući palestinu...smiješno
Objasni mi molim te kako su oni stvorili ovaj problem.
Informisi se malo....... https://www.youtube.com/watch?v=wb6IiSUxpgw
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
i ko ti brani? ugledaj se na švede..
E moj CAmeroone,da se kandidujes u primitivnoj Bosni,nebi dobio 5% glasova.Odmah bi te nazvali narcisoidnim egoistoim,jer ti nije kockasta glava. Al Jbg Englezi nisu licemjerna nacija,zato i jesu Englesi,a zato su ovo Mosnje nazadne.
O cemu ti to,pogodilo te sto ti je kockasta glava,pronasao se u komentaru,haha