Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi "dzihadisti" zajedno, nisu dorasli ekstremizmu britanske vlade, gospodina premijera i njegovih prethodnika, a mnogi su i direktan proizvod te iste vlade. Kao na primjer ovi u Iraku.
Tako ti je to Ostrugo. I za Hitlera su svi njegovi neprijatelji bili banditi i teroristi.
osjecam da ce sada srbi i hrvati ispastati zbog bh dzihadista.......
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pseto jedno masonističko! :)
Ovaj cionistički pas David Kamerun i ona bitanga Toni Bler ne znaju da mi koji se pet puta okrećemo prema Meki više volimo cipelu rahmetli Sadama Huseina nego sve njihove arogantne pjegave britanske face ALLAHU EKBER, živio slobodan Irak! http://media.katu.com/images/061229saddam2_422.jpg
Oni terorisu svijet decenijama, stotianama godina, KOLONIZATORI. Oni govore nekome o dzihadu, pu dzubrad jedna smrdljiva, do prije 50 godina nisu znali sta je bistra voda.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
@RepS,hocete li im zaboravit milosrdnog andjela?
Pa zar oni nisu mirni demonstranti i goloruki protivnici Sirijske vlade? Otkud odjednom teroristi?
Cackajte mecku i picq
Ja kretena braćo mila ... još se fura na izmišljene islamiste...
Hahahah šta će kada su Krstaši napali prvo njih :-D
Da Bog da vas sve pobili majku vam odvratnu, da jos 100 godina rade teroristicke napade ne bi vas prestigli u zlu koje ste rasirili po citavom svijetu i vi i zapad
meni je draža cipela rahmetli moga brata Sadama Huseina od lica ovog britanskog psa Davida Kameruna
Nafilovao te Codell, očigledno. Obrati se Toniju, zaiskali ste eto vam ga pa nema iračanina koji nije zamrzio britance.
Cime se on lupa :D...ima ultra jake fleseve :D
lsd za veceru, kokain za dorucak.
400 boraca na cijelu veliku britaniju? pih, pišljiva bosna dala 100...
Dala je bosna više u postotcima. I među tih 400 ima bošnja.
Velika Britanija je vječni saveznik Srbije i Srpske. Nikad im nećemo zaboraviti kako su našem kralju i našoj kraljici dali utočište kada je Srbija kapitulirala 1941. godine i kada su na vlast došle povampirene us.taše sa svojom satelitskom NDH... Britanija i Francuska naši vječni saveznici Naravno uz pravoslavnu braću Ruse i Grke.
Pogotovo kad su vas posjetili sa drustvom 1999.
...bgm, tile nije kapituliro :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)