Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo manje gradnje bespotrebnih objekata, ostavljajte ciste zelene povrsineee, da ljudi barem koliko toliko mogu biti sigurni kad se zatreseee. Govorim za ova naša područja, Hheh
Ovo su zadnji trzaji zemljotresa. Neće ih više biti na Nepalu. Sve je udure
Bog je htio martini. Protresen, ne promijesan. :P Cinizam na stranu, ovo sto se desava ovim ljudima je uzas. Najgore je kada znas da po tom pitanju nista ne mozes napraviti. Strahota. Uvijek siromasni nastradaju kao po pehu...
Nema vece napravde, nego da pored Gospodara koji te stvorio, covjek obozava kipa(kojeg je sam napravio) koji niti cuje, niti vidi, niti moze bilo kome pomoci!! Pa ko je onda nepravedan??!!
nema veće nepravde nego kad čovjek pljuje tuđa božanstva (u ovom slučaju kipove i krave), a zato hvali se da je njegov bog jedina ispravna i istinita odluka u ovom svijetu (a taj njegov bog je isto izmišljena stvar kao i kod hindusa štovanje krava)
Jao ovog za govornicom, isti naši političari. Zemlja se trese, al' on ne da stolicu!
nije 10, na snimku ih je bilo 7 :D
Kakav je ovo VHS snimak,al dobro hajd nije ni FTV puno ispred...
According to the 2001 census, 84.2 percent of Nepalese were Hindu, 10.74 percent Buddhist, 4.20 percent Muslim, 3.60 percent Kirant (an indigenous religion), 0.45 percent Christian, and 0.4 percent were classified as other groups such as Bön religion. - Vraćajte se pravoj vjeri ljudi, samo Bog se obožava..
jebla te vjera, kakve ona ima veze sa ovim
Strašno...