Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Terorizam je svaki Uzasan i svi normalni ljudi su protiv terorist,ali...sta je sa drzavama koje teroriziraju svijet?To je najgori moguci terorizam! Prva je bila Hitlerova Njemacka,Staljinov SSSR,pa Pinoceov Cile,pa miloseviceva Srbija,Arijelov Izrael,i Amerika sa BUSOM1. i BUSOM 2..Kad ce tome doci kraj?Nadajmo se!
Drogba to se kaze volim pisati svoje komentare
Ja sam protiv svakog vida terorizma, ali zasto se Ameri nezapitaju sto to bas njih svi mrze... Da Ameri imaju obraza nebi spominjali uopste Iran, jer kada su prije 20 godina srusili iranski civilni putnicki avion (290 poginulih) umijesto da se izvinu i plate otstetu oni su dali priznanja odogvornim osobama. Kada se desi terorizam, pretezno izda toga stoje pojedinci ili neke njihove grupacije, ali u ovom slucaju bili su teroristi koje je obucila, opremila, platila i poslala jedna drzava. Nebih vise da vas davim...
Hvala booss i ja volim citati svoje komentare!!!
nezanm ko ovog budalu i slusa, ameriga nikako nemogu!!! toliko je drzavu doveo u veliki minus!! hvala bogu pa je demokratija na vladi! nadam se da ovaj novi presjednik nece ici istim putem kao ovaj bush!!!
Drogba stvarno si legenda i volim citati tvoje komentare samo nastavi imas moju podrsku
Ne brini Bush zna Ugljesa za to....samo istina je negdje drugo....Iran je zemlja koja posmatrano historijski nikada i nikoga nije napala dok u zadnjih 60 godina ameri i cionisticka drzava su napali gotovo svakoga da im ni Srbija ne moze konkurirati....
Idiot ponovo pametuje...