Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nakon 11 godina skonto sta ce slagat
Laže, ovako reaguje čovjek koji primi vijest koju već unaprijed zna.
www.zeitgeist.com
nisam nista pisao danima, ali kada vidim bolesnike kao ti,smatram da ti treba staviti dijagnozu! Nepismen si, to je ocigledno! Napadacki raspolezen prema svima, agresivan! Ne trebas se puno truditi,ugasi kompjuter malkice knjige citaj,nesto nauci i shvatit ces sta ovdje vec mnogi znaju!
Cuj ostao smiren, pa što nece kad je za napad znao samo nije vrijeme napada znao, a i slikovnicu u vrticu je drzao naopacke. MA PRAVI KRETEN!!!
alija se ni po dupetu nije pocesao kada je u srebrenici bila olimpijada klanja.
pa treba da se obiljezi. 10 godina, da se zalije, pa ja...
obrazovani;mozda bi trebao staviti zarez negdje,zabolise me oci od tih sentenci. @dzabe,hoces li na pusing ili lizing? mars u iran furdo.
Najgluplji Americki predsjednik u istoriji Amerike naucno dokazano....
evo ja sam tu ,,de dodi mamicut kod mene na socijalu,,,ima da ti izganjam dzabe zube preko socijalnog dzabe
@serife,vidim i ti si se negdje na zapadu udomio ali hrabro iza monitora prijetis,sto ne ode u afganistan na socijalu ha???
bosnjaci;ne razumijem zasto ste prihvatili teoriju irana da je on to kao znao ili da su sami sebi uradili,kako se osjecate kada vam neko kaze da ste vi sami sebi srebrenicu napravili ili markale npr??? onakve stvari ne moze nikada sebi neko napraviti vec monstrumi koji ne zasluzuju da hodaju po zemlji,j.e.b.a.l.i vas vasi m.u.d.a.h.e.d.i.n.i
sami ste to sranje napravili, zasto bi bio uzrujan... govno cionisticko! zbog vas na desetine miliona ljudi danas pati... gnjido, nadam se da ce ti se samo deo toga vratiti za zivota!
haha,national geographic je u vlasništvu masona. Normalno je za očekivati da se na toj televiziji brani.
masonska posla...
Najjodvratniji lik u istoriji covjecanstva....
Safet Susic - Pape, selektor BiH