Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa šta je tu čudno? Što ne bi priznali Kosovo !? Ne kontam
Ovo znači da Švabe ne žele srbe u EU. Koji će im, da samo se.ru po njemačkim forumima. Pamtean je Bošva.
srbi smrde.. šuma, šuma, šuma, šuma, šuma, hahahahaha
DAJTE GOVNIMA KOSOVO!!! NEKA SE NAJEDU! AKO BAS NESTO INSISTIRATE! SPOJITE SE SA CRNOM GOROM!
ZASTO BI SVCABE UZELI SRMDISKU CIGANIJU U EU : PA VEC IMA TE SMRDIJE DOVOLJNO KOJA PROSI PO ULICAMA ZADNJA OLOS STE SMRDI POZZZZZ IZ HERCEG BOSNE
Ja priznajem da sam ovisan o forumu i stoga me ne uzimajte za ozbiljno. Uz to sam i drtina.
TAMBURA IZAĐI MI IZ GU.ZICE............. HVALA........ :-))))
TAMBURA IZAĐI MI IZ GU.ZICE............. HVALA........
Imaju Srbi SAO Hag. Dosta.
Kakva UE, dobro su dogurali dovde u rs ali i to će im se brzo ukinut.
Znam da sam kre.lac ali ne mogu sam sebi pomoći iz stolnog Kalinovika !
Malo su se zaboravili u Budenstagu. Dotle ce oni dva puta biti birani i menjani. Dok Srbija stigne na red ovaj Budenstag ce biti davno zaboravljen.
Znaci nista od EU. Ionako ce se raspasti pre nego sto Srbija dodje na pola puta do ulazka. Bice veselo dole. A imam osecaj da ce se pola EU pokaciti zbog usranog Kosova.
Ostat ce serviji cicin grob...ko RATNI PLIJEN...!!! SIKTER...!!! PAOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ORAAAAAOOOOOOOOOOOOOO PAAAAAAOOOOOOOOOOOOOO...!!!
Jok, u Hanpijesku je puno bolje. Mrcino..
Svaka cast Njemackoj...!!! Servija je jedna krvolocna banda ubbica...!!! Ili jedno ili drugo...sad nek shvati SANU krvollocna skupina ideologije vellikoservvizzma...da ce BITI MANJA OD NOKIJE...!!!