Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
muslimani nigdje ne mogu imati mira...progone nas gdje god stignu...to je dokaz da je islam prava religija...
Ja bih se prvo pitao zbog cega je doslo do ovoga incidenta, prije licne presude da Budisti vrse neopravdanu agresiju na Muslimane. Sa ovim ja neopravdavam akt ovih Budista, ali treba biti iskren i priznati da je na tim prostorima Burme bilo veci broj slicnih incidenata ucesnika sa obje strane.
Treba biti iskren i reći da su prema UN-u Rohingja muslimani u Burmi NAJUGROŽENIJA nacionalna manjina na svijetu! To je teško priznati onima koji su i sami učestvovali u genocidu nad muslimanima, ili su ga odobravali govorom ili šutnjom.
*** ja novinarima mater a i ovim iz klixa kad prenosite na ovaj nacin vijesti, kakav crni musliman sto je zapalio zenu, to su samo izgovori, kao sto su Mladic i njegovi srpski govnari ubijali muslimane pod izgovorima kako se "srpska nejac baca lavovima u kaveze" i tome slicno.
"...nakon NAVODA da je musliman zapalio budisticu."
Srpska vojska nije ubijala Bosanske Muslimane (veliko M) u Srebrenici pod izgovorom da su ovi bacali Srpsku djecu lavovima u Sarajevu, nego "izgovor" za masakar je bio zbog Muslimanskih napada na okolna Srpska sela. Nasjeo si na lazi i dezinformacije Carsijske stranke SDA, koja je vec 20 godina dosta uspjesna u doticnom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dalaj Lama, mir, ovo, ono...
"Mir za svja!" - reče patrijarh Pavle i nazva telefonom Radovana Karadžića i Ratka Mladića da što prije uspostave mir! Ovo je recept kojeg koriste kršćanski, budistički, hinduistički i drugi vjerski autoriteti, ne sada nego stoljećima!
budisti teroristi ili budisti huligani,huligani jesu al teroristi nemogu biti jer nisu muslimani
Dat ćemo im blaže ime "fašisti"...
To je sigurno tvoj licni stav ali nije tacan, prvi samoubilacki (bomba) napad su izveli Budisti iz Sri Lanke prije 70 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To su oni što vjeruju prekriženih nogu, jel ?
Ovakvi članci su leglo nacionalista, luđaka, i vjerskih fanatika !!!
Idi liječi se...
>>>>Budisti na motorima napali islamsku manjinu u Burmi