Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bubni.com vam omogućuje slanje anonimnih ili krivotvorenih SMS s prilagođenim brojem pošiljaoca. Možete napraviti podvala sa prijateljeljevog broja ili ga koristiti u marketinške svrhe.
Zar niste do sada to uradili dobit ce te ukor od Izraela
@ @RMH paralela sa srbijom ti je nidje veze. sto se hizbullaha tice, poznato je da (gotovo) nikada ne djeluje izvan svojih granica, a pogotovo ne kada se radi o ovakvim distancama. zapitaj se - zasto bas bugarska, zasto se nije negdje drugo ovo desilo? koji cilj bi bio postignut ovom "akcijom"? kada je to hizbullah djelovao na tlu europe? drugo, za mosad je dobro poznato da djeluje po cijelom svijetu, cak bude (kao u dubaiu) sve i snimljeno, pa nikom nista. zasto niko ne pise o smaknucima iranskih naucnika od strane mosada? zbog cega te istrage, koje vode iranske sluzbe, nisu relevantne? ali ne, kada je hizbullah u pitanju - a izrael apriori upre prstom u njih - on mora biti kriv. prijatelju, nema to veze s politickim opredjeljenjima, nego iskljucivo sa zdravim razumom i najobicnijim razmisljanjem svojom glavom...
Svako priča onako kako mu odgovara zavisno od političkog opredjeljenja. Na primjer: Srbija je kriva za pokolje u Bosni koliko i egipat za napad na uss-liberty. Vise ste ofirni, koliko ste providni. Ovi u Srbiji se na tvrdnju mogu pozvati na nedavno oslobađanje Perišića. A ti na šta se pozivaš za ne-krivicu Hezbolaha za napad u Bugarskoj ? Kao poznati stručnjak za anti-terorizam Istraživao si slučaj na licu mjesta pa si argumentovano utvrdio da Hezbolah nije kriv ? Je li to ? Vidiš i sam. To je tek tvoja politička naklonjenost koja progovara iz tebe, da kažeš: hizbullah je kriv za ovaj napad, tamam koliko i egipat za napad na uss-liberty.
Sije Rafidije vec decenijama opasno cackaju mecku ali im se racun upravo ispostavlja ! a bice visok, vrlo visok ...
hizbullah je kriv za ovaj napad, tamam koliko i egipat za napad na uss-liberty. vise su ofirni, koliko su providni...