Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarkozy, kurab ti pea, kurab ti cela familia
@reuf- Ti si kao nesto bolji od njih? Ljudi nikako da shvate da je sve ovo sto se desava u EU zadnjih par godina (odbijanje ulaska Turske u EU,novi \"zakoni\" za Muslimane,zabrane pravljenja dzamija,protjerivanje Roma),jedan veoma opasan trend koji ne vodi nicemu dobrom.Svi oni koji ne pripadaju odredjenoj religijskoj grupi prije ili kasnije ce doci na red.Zaboravljate da je i Hitler krenuo sa Jevrejima,pa su onda na listu dosli i Slaveni,Romi,itd.Mozda se nece desiti vama,ali hoce vasoj djeci,ili vasim unucima,a strancima koji zive u ovim drzavama vec nije svejedno,uvjek su i bili gradjani drugog reda,ali sad se i taj \"status\" pogorsava.
terba nijh lijepo deportovat u srbiju, rumuniju, i bugarsku tamo su njihovi preci i tamo im je porijeklo, to je sramota sta rade po svijetu.
jeste vala stvarno ste vi baaliye stoka
ovako ce i nas cim nam daju bezvizni kad vide koja smo stoka
ja ne razumijem ove ljude nikako. sta je kontala ova EU,kad je dovela bugarsku,rumuniju u EU? da tim ljudima nece padati na pamet da krenu prema zapadu? dobro,bugarska i rumunija,ali onda jos dali ovim gradjanima desno od BiH,zaboravio sam ime zemlje,dadoshe im tzv. viznu liberalizaciju.
ko ih zali nek ih sebi vodi kratko jasno