Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..a da dodje u Njemacku ili SAD trazio bi zastitu svojih ljudskih prava u smislu posta, izgradnje islamskog centra i halal hrane...koji su to dvolicnjaci pihhh
nešto neviđoh da se po zapadu slavi bajram javno, mada kazne i zabrane generalno nisu dobre
@BalkanBošnjak: Kratko i jasno, lažeš. Slovenija i RH su također u EU, Pročitaj njihove zakone o blagdanima i imaju li pravo na neradni dan za vrijeme bajrama. Naravno da imaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Ne smijem ni pomisliti šta bi bilo da neka "kjafirska" zapadna zemlja zabrani slavljenje Bajrama muslimanima, koliko bi bilo osuđivanja, ovako će većina dežurnih merhametlija preskočiti ovu vijest.
a reci mi gdje si ti vidio na zapadu da muslimani slave bajram javno, iskreno mi reci. (Moguće Hrvatska, kao izuzetak, mada sumnjam)
podrzavam ovo,samo treba i muslimani zabraniti da slave bajram u evropi.zasto bi pravoslavci i muslimani slavili katolicku novu godinu?..potrebno je yednom za svagda odyebati vatikan i katolike koji su nametnuli svoje vjerske praznike drugima..inace da pojasnim...vatikanci su 95% kalendara oteli od srba samo ga modifikovali...i na kraju krajeva srbin im je napravio kalendar..inace jedini ispravan kalendar na svjetu imaju srbi ali je on zabranjen na berlinskoj konferenciji...
A cudnog li manijaka. Bogami gori nego staljin ili Hitler. Sultan zglazo skroz, jadni hriscani u toj zemlji, a bogmi i muslimani. Treba im sankcije uvesti.
Zato kod "mrskih cionista", tj. jedinoj demokratiji na istoku, svi slobodno slave u organizaciji vlade: http://mfa.gov.il/mfa/israelexperience/religion/pages/christmas-festivities-in-israel-2015.aspx
Vidi Klempe.
Ovaj veći multietniĆar od Alije, Bala i Nusreta Imamovića zajedno + Bakir veličanstveni ... ! ! !
dugo sam motala njegove slika na googlu.na ovu nisam nabasala. kakva prigladna slika zlocestog sultana
pa eto odite u vatikan pa javno slavite bajram, takve su zemlje po ustavu, sta hocete, bar se ne kriju iza nekih laznih parola slobode izrazavanja a hapse ako nosis hidzab ili posumnjaju u tvoju bradu
tako je sultane,kada se Bajram pođe javno slaviti u krščanskim državama,onda se i Božić može javno slaviti
Jaooo koji egotripovi ne možeš vjerovat , jel to ona " hoće mi se , može mi se ?cccccc e jesi seljak svaka ti čast , i malo mi vučeš na bliskoistočnu verziju Hitlera btw ... smećaru jedan zatucani
Pojam tolerancije ili nedaj Boze suzivota s drugim religijama ne postoji u islamu... Kukaj kad si u manjini , gazi kad si u vecini ;-)
U BiH upravo obratno, krstashi napravili genocid i etnicko ciscenje uz ne zapamcene zlocine. Hriscanski ISIL ovdje djeluje od 1992. Ovdje je cak manjina protjerala vecinu?? Vrlo interesantno.
Ja, Bill Gates i Sultan od Bruneja, medju nama trojcom ja sam najveca dilea, imam 6 satelita i 15 raketa ako neko mi smeta ode pola sveta ...
Sultane ti si idol vecine Bosnjaka iz BiH
slavi se u sebi.
Ko bi se ovome nadao od covjeka sa ovako plemenitim licem i pogledom punim ljubavi? Kao negativac u holivudskim filmovima :-) On bi bio onaj lik koji na samom kraju pokusava da pobjegne helikopterom drzeci kao taoca zenu glavnog junaka, policajca koji je i sam malo "na svoju ruku" i uvijek glavobolja za dobrog i pravicnog sefa 41. policijske stanice u Bronksu, i koji u posljednjem trenutku spasava svoju uplakanu suprugu iz kandzi poludjelog biznismena/narko dilera (klempavog sultana).
A svi arapi zele svoja prava po krscanskim zemljama! Sve bi ja to protjerala,m'rs kod brace pa trazi sta hoces. Odjebi od nas krscana.
Nema labavo kod Sultana