Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cheefuti, samo ih rokajte, svaka cast!
Test
samo rokaj
SRAMOTA...pa jos niko nije jebao mame urednicima..evo ja cu prvi..;) a vlasima isto tako...gledaj kako su se uskokodakali..musliman se barem bori za slobodu i ne potlaci se kao srbin pa TURCI 500 godina vladaju..;) Ja cu opet reci..kosovo je srce smrdije..hahahahh
ma o kakvim bosnjacima pricate mozemo bit bosanci al ta alijina mladomuslimanska izmisljotina-bosnjak ne mozemo biti
@grom Slazem se sa svim sto si napiso. A sto se tice cionistickog fanatizma to je samo dokaz da vise na ovom svijetu nema izabranog ni nebeskog naroda...dokaz da je fasizam i fanatizam univerzalni propast svijeta. Nemoj da nam neko dirne nasu lijepu Bosnu i Hercegovinu,pazite dobro nismo vise u 1992-oj,vec naostreni i spremni! BOSNA4EVER!
Vrlo je tesko diskutovati sa osobama koje nece da razmisljaju svojom glavom nego dozvoljavaju drugima da za njih to rade. Proce monogo vremena dok nas narod shvati sta su njegovi prioriteti do tada uzivajte...Hvala na \"interesantnim\" komentarima... ;-)
*ebali vas bosnjaci,kolko smo mi napredniji od vas stoko bjedna.nama(muslimanima)1430 godina a koristimo mobitele,imamo internet,tv,vozimo mercerdese.sta ste vi radili 1430 stoko bjedna?????
ACHTUNG JUDEN !!! ACHTUNG JUDEN !!! ACHTUNG JUDEN !!! ACHTUNG JUDEN !!! ACHTUNG JUDEN !!! ACHTUNG JUDEN !!! ACHTUNG JUDEN !!! ACHTUNG JUDEN !!! ACHTUNG JUDEN !!! ACHTUNG JUDEN !!! ACHTUNG JUDEN !!! ACHTUNG JUDEN !!! ACHTUNG JUDEN !!! ACHTUNG JUDEN !!! ACHTUNG JUDEN !!! ACHTUNG JUDEN !!! ACHTUNG JUDEN !!! ACHTUNG JUDEN !!! ACHTUNG JUDEN !!!
,,mudri\'\' i nadasve ,,posteni\'\' - BH muslimani - - vec su istjerali iz zemlje i iz vjere ljude poput pretke Vuka Jeremić praunuk Murat-age Pozderca, Mesu Selimovica, Maka Dizdara, Safeta Zeca i mnoge druge mentalno zdrave i vrlo kreativne ljude - a posebno bosnjastvom i bosnjackom ,,politikom\'\' - Denis Grazz je jedan zvanican od minimum milion nezvanicnih koji ce radije dijeliti ,,ropstvo\'\' sa EU narodima - nego sa sacicom novokomponovanih Bosnjaka.
@akademik... Europi treba da je cast sto ima Bosnjake u njoj jer mi smo jedini narod u Europi koji nikada nije napadao druge i cinio im zlo. Pogledaj malo kroz istoju ako ces biti iskren ko je koga napdao i ko je kome zlo cinio pa se onda javi... a ako ces i dalje da mlatis ko Maxim po diviziji bolje je da se ne javljas jer nemas argumenata...
5do5 ne razumijem sta hoces da kazes.. ja jesam za jedan konstitutivni narod \"Bosnjaci\" gdje vjera nije u prvom planu nego nacija tj. mi moramo da osjecamo da nam je BiH drzava a ne provremena tvorevina u kojoj politicari se kriju iza nacionalnih interesa a u stvari svaki do jednoga se brine samo za svoje interese. Sve dok ne dodju politicari kojima ce BiH biti na prvom mijestu i dok citav narod u BiH nebude osjecao BiH kao svoju drzavu nama nema srece.
@ akademik Ne seri pi**a ti materina zlocinacka. Gdje god vas ima po ex Yu republikama, pravite probleme i tu nece nikad biti mira. Jadan i kaznjen za citav zivot je narod, koji mora zivjeti s vama STOKO GENOCIDNA!
OVO JE SRPSKI FORUM JEDINO ONI OVDJE MOGU DA PIŠU ŠTA HOĆE
Grom 28.12.2008. u 23:18 ,,(...)u Bosni i Hercegovini nema Srba ima samo pravoslavaca i nema Hrvata ima samo katolika... Srbi su u Srbiji a Hrvati u Hrvatskoj... sve dok mi njih zovemo Srbima i Hrvatima(...)\'\' ****** i sve dok se BH muslimani PREVAROM nazivaju Bosnjacima - BiH ce biti nakaza od drzave sa tri konstitutivna naroda - ili je nikako nece ni biti - a ova druga opcija je jedina moguca EU - nego islamska drzava u bilo kojoj formi - i trajat ce ovakva kakva je sve dok se ne iscrpi do posljednjeg pfeninga i posljednji bosnjacki multi bogatas.