Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Azira i njene kašike tvrde drugačije !
ovo je lafo sarajka: http://www.klix.ba/vijesti/bih/hiljade-sarajlija-osvjezenje-i-zabavu-potrazilo-na-termalnoj-rivijeri-ilidza/150808044
napomena: druga slika
Koliko ste googlali da od svih mogućih slika da prate tekst nađete sliku gole trebe sa krunom na sisi i harfovima ispod, kako leži na čiriličnom peškiru?
Ja sam na slici samo primjetio zgodnu djevojku .... ovo je razlika izmedzu normalnog covjeka i kloca .... i debilu nije cirilica ... pise PLAY B (naopako okrenut peskir) ... "Zecic"
@BackInBlack jel to Playboy prevodiš kao zečić? P.S. Jebo ti debil mater ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)