Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pita li se ova pakistansko - indijska kolonija još nešto u svijetu?
Pita.
pita sve legendo ... kraljivina upravlja i amerikom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakva demokratija kakvi bakraci. Kod nas se i demokratija krade na izborima
Putevi im se raspadaju, građani ne mogu priuštiti stanarinu, a kamoli kuću, škole su pretrpane, ulice su nesigurne, vrijeme na listi čekanja NHS-a je zauvijek, a tegla kafe preko 6 funti….i oni ko fol šalju pomoć nekome!!!! Ova država je propala.
Nije se Rusija priblizila granicama XATO-a nego je obratno. Najjadnije od svega, a to je omiljena schiyonhisticka taktika je da se stave u poziciju zrtve a pod tim izgovorom sve okolo masakriraju...
Rusi ce ponuditi kao zrtvenu jagnjad svoje pijune u Evropi (Srbija, Madjarska i ostala nejac). Zato pijuni ne treba da brinu, oni nece vidjeti kraj majcice Rusije, planuce prvi i sagoriti u zagrijavanju za gazenje Rusije...
Opaaaa idemo malena...
Zapad sa celom EU ulazi u rat, postepeno. Ginuće poljaci, Bugari, grci, hrvati. Neće francuz naravno. Za nas ostale je važno da pozivamo na mir i uzdržanost obe strane.
Gle indijca al sehre, a njegovi piju ghovna iz ganga vjerujući da se tako bogu stiže
Nigdje Sunak nije spomenuo "ratni rezim" osim na klixu
Kaze sef drzave koja je bas silom oblikovala granice polovone svijeta.....
Ova velika Britanija je na rubu siromaštva. oni su prnuli u fenjer.
Ču' mu price, neprijatelj se priblizava. Taj koga smatras neprijateljem (u ovoj recenici) nece ti prilaziti uopste. Sad za ostale ne znam, vi mnoooogo neprijatelja imate.
spremate za Iran?
OK. Svi se slažemo da Englezi kao i uvijek nešto pametuju na lovorikams stare slave i muljaju ali isto u povijesti pokazano da tko ih podcjeni taj je na putu da propadne sigurno.
On je ukazao na prijetnju, koju predstavljaju zemlje poput Rusije, Irana i Sjeverne Koreje, koje imaju pristup naprednim tehnologijama sve češće.............a Izrael???
Izrael ima gotovo sve britanske politicare u dzepu, u svakoj normalnoj zemlji bi bili osudjeni za veleizdaju i objeseni
Smetljar
Vidi Cigan im premijer, svaka čast