Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umro Obama. Nakon 10 godina pita on Boga da ga pusti na Zemlju, da vidi u kakvom je stanju Amerika. Bog ga pusti. Uđe Obama u neki kafić u New Yorku, naruči pivo i pita konobara što misli o svojoj zemlji i problemima koje ima. -"Kakvi problemi?" - pita konobar. -"Pa Irak, Afganistan, Sirija i to..." - reče Obama. - "Ah to, tamo je sada mir, sve je naše" - odgovori konobar. - "A Europa, Afrika...?" - pita dalje Obama. Konobar ponosno izvadi mali globus ispod pulta, zavrti ga i kaže: "Gospodine, mi smo sada carstvo, cijeli je svijet naš". Obama zadovoljan i sretan reče: "Hvala ti, prijatelju. Koliko sam dužan?" - "Tri rublje" - odgovori konobar.
bashar all assade! sta se babi svidza to i sanja.-rubljom ce se placati,kada na vrbi rodi grozdze.-.
yebo vas vise rat!
Velika Britanija protiv male Rusije.
Zapad mora stuci rogove Putalju,velika je greska sto su mu dozvolili da se razmase.....
Izražavam duboku zabrinutost.
Baba Vanga je prognozirala treći svjetski u Siriji
Do sad je sve pogodila
Treba Britanja da zapocne rat protiv rusije da se malo putko ohladi.
Bravo RAF, skidaj te usrane ruske avione. Kakav treci svijetski rat nego ce biti puna sirija sirija sruseni ruski aviona.
tebi ba bošnjo izgleda fali vijak u glavi (spec. vijak 1.2 x 2 mm), zaradi nezamučenog gledanja... za koga ti navijaš glupane?!
...zar to nije logicno samo po sebi... Duznost vojnika i jes da se brani ako te suprotni vojnik napadne bilo da je rat ili mir 😂 Samo medijsko napuhavanje
okupacija je kad neka zemlja napadne drugu, prije amerike...:)
Treba pokušati srušiti,pa onda reći--nisu ni ruski piloti od juče--to je sigurno
U situaciji kada takticki potez i moguca pogresna procjena i odluka zasnovana na pogresnoj odluci (tipa obaranja tudjeg zrakoplova u nerazjasnjenim oklonostima) ima utjecaj na srateske odluke koje mogu imati nesagledive posljedice po covjecanstvo, svijet je ponovno doveden na ivicu opceg rata. Sama pomisao da neki balavac koji mozda nije stigao ni poloziti vozacki ispit ,moze u strahu oboriti zrakoplov koji ga slucajno "osvijetli" radarskim snopom, a onda izazvati pravi mali dogfight koji ce prerat u opcu makljazu ledi krv u zilama.
Sve je opravdano kad se ruši legalni režim.
kasnite sa informacijama .....
Uffffffffff,sto se kuhaaaaaaa