Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni nije jasno da ovi pokusavaju da prodaju muda za bubrege. Dok Izrael bombarduje to nevodi eskalaciji, kad Izraelu neko zapapri, onda to vodi eskalaciji.
zato sto to neradi sam izrael jer nema za to mogucnosti ni snage bez podrske zapada oni su isti kao ii njihove komsije,nije sad stvar osvete izraela nego je stvar da povrate msljenje da su oni ultimativna sila jer su iranske rakete prodrle do najbranjenijeg aerodroma na svijetu,treba ponovo strah utjerati u kosti komsijskim zemljama
upravo to cionacisti i fasisti sa zapada imaju pravo da bombarduju i ubijaju koga oce i ne smijes im se suprostavit ili branit u suprotnom si odma terorista i to je ta cionisticko zapadna demoNkratija tebra moj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U TV emisiji voditeljica pita ovog lika On kritikuje napad Irana. Pita ga ona: ŠTA BI V.BRITANIJA URADILA DA NEKO NJOJ SRUŠI AMBASADU I UBIJE VAŽNE LJUDE? kaže ovaj , Pa odgovorili bi naravno! Pa šta onda kritikujete Iran? Čovjek se zbunio upao u kontradiktornosti!
Kad se majmuni sa ostrva javljaju sa nekim analizama I moralnim bajkama, znajte da zlo kuca na vrata.
Balkanskim banana drzavama mogu samo reci, u pamet!! Njihova kvazi pomoc I podrska demokratiji je siguran put u pizdu materi.u.
Iran je od samog pocetka bio cilj, I kako izgleda, rasplet tek predstoji. Amerika, Britanija I Rusija guraju Izrael kao sto su gurali I Ukrajinu. I na kraju ce se racun praviti I bez Ukrajine I bez Izraela.
*Francuska, ne Rusija
Po tvojoj izvrnutoj logici je jasno, po normalnoj logici jedino što je jasno da zapadne vlade bezrezervno podržavaju izraelske fašiste.
Hoce, hoce, valja stisnut pa napast Iran. Nije to Gaza...
Ko ce odgovoriti za unistenje palestine i pokolj palestinskpg naroda
Samo su se preračunali,za Iran će to biti sveti rat a ne igra!
Satrati će ih Iran
Fiat iustitia, pereat mundus - Neka bude pravda makar propao svijet (rimska poslovica). Skućete oko njega ima 40 godina tražeći povod, jasno je da ovo nećete propustiti, ali ok, možda je i vrijeme da se planeta izbalansira.
nevjerovatna mržnja prema islamu, kakvo licemjerstvo
Koji su ovo k.rvini sinovi.... Kaže sam u intervjuu da je neko napao njihovu ambasadu da bi ih sravnili sa zemljom, a sad kaže da treba sankcije Iranu koji je odgovorio na direktan napad od strane Izraela... Ludilo
A Palestina ????
Zbog Izraela cemo najvjerovatnije uci u zonu sumrka.
Nije Iran Poceo