Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma on je bio latentni.... musliMAN.. jah
Sad ce istrazit i zakljucit da je ipak bio musliman..
Pisete gliposti - zaboravljate da je prvo eksplodirala bomba u centru Osla i raznijela par zgrada vlade Norveske. Ostrvo se nalazi nekih 40 - 45 kilometra od Osla i lokalna policija je pozvala specijalce koji su brzo reagovali. Na ostrvo se moze naravno doci samo camcem. Sacmarica se nigdje ne pominje a zlocinac se razumio u oruzje i naravno da mu je sacmarica neefikasno oruzje u ovakvopj vrsti zlocina. Kod nas bosanaca uvijek brzi konji od samara.
Pomagali finskoj policiji u obračunu s onima koji ne plaćaju porez.
evo gdje je bila norveška policija http://www.youtube.com/watch?v=XNMUe4MjjvE
U izvještajima što od jučer slušam na vijestima, kažu bio je naoružan s nekoliko vrsta oružja, mjenjao ih jedno za drugim kad bi iz prethodnog ispucao svu municiju. Žena je vidjela sačmaricu. Neko drugi je zapamtio automatsku pušku, policija pronašla ne samo to nego i uzi, i pištolje, i sačmaricu itd...