Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je tu demokracija? Kako neko smije unistiti neciji HDD? Ima li privatnosti imalo u Britaniji?
Sve demokratski i u skladu sa slobodama govora i "ljudskim pravima"... da su kojim slucajem saznali prije objave za njih ja mislim da bi sigurno oni dozivjeli neku "saobracajnu nesrecu" ono u stilu princeze Dijane, ovako malo teze ali opet se "gura"...
ovako je i hitler palio knjige, da bi sakrio istinu
budimo realni i postavimo si pitanje jesu li toliko glupi da takve informacije drze samo na tih par racunara?
Nekada je Amerika bila britanska kolonija, a sada je situacija obratna, ali to gordi Englezi neće da priznaju
Zato britanosi kroz imperijalisticki Comowelth upravljaju sa Kanadom, Australijom, Karibima, Oceanijom....
ma ovo mi sve smrdi da Snovden ima podatke koje tacno odgovoran za smrt Dejane.On Snowden ako otkrije ko tacno stoji iza ubistva uzdrmala bi se citava monarhija Britanije cak i da se sinovi od Dajane okrenu protiv monarhije toj to a sto se tice americkih nekih tajni jedino da nesto kriju oko 11 septembra a ostalo se zna nema tajnih.
...američke pudlice...