Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma, sve po zakonu!
i nek su da kojimslucajem neko od nas trazi crkvu u sudiskoj arabiji bio bi kamenovan .. os semolit bogu aj u crkvu toga bar ima po engleskoj
Tako je bilo i u Ljubljani....biće...neće....kolika munara....neće biti...neće biti....i eno sada gradi se i ne staju radovi dok se ne završi i munara od 40 m.
Najljepše su mi džamije one što umjesto munare imaju toranj sa sahatom na vrhu. Žute boje sahat koji kuca svakih 15 minta, a plave kazaljke pa opali HARMONIKA. Alahami najači.
Naravno da ne treba dat dzamiju u Engleskoj. Ima li u Saudi Arabiji crkava?? Ima al u k. Gdje je tu demokratija koju pominjete? Na svom ne date a bunite se kad vam ne daju negdje gdje vam nije mjesto. E pa odjebaus. Idite svi u arapske zemlje ako vam se Evropa ne svidja pa dole trazite demokratiju. Na k vas nabijem.
Vrag Ali ima u Moskvi - bagro!
Ja sam dao poredjenje izmedju dvije drzave, jedna sa demokratijom, druga sam islamskom vlascu. Zaboli me i za Balnglades i za Indiju i ISLAMSKU republiku Pakistan. Otidji tamo pa vidi nivo primitivizma na kojem su. Da li je to Urdu, Indijci, Arapi itd.. sve su to ista govna kojima nije mjesto u Evropi. Ako ne znaju da naprave sebi drzavu kao sto je neka zapadna zemlja nek se gone u tri materine jer i ne zasluzuju bolje kao ni mi ovdje.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)