Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad je red na Tadica da se izvine, nema veze sto ne zna zasto, ali on se navikao izvinjavati pa mu je svejedno.. Mozda zato sto papu-antihrista nece upustiti u srbiju jos ove godine, nego 2012 kao sto je sve lijepo u sotoninoj prijestonici isplanirano...
laznog boga? ispade sad da postoji neki pravi? buhahahahaha
To je najznacajniji dokument koji je donijlela Britanska Vlada od dokumenta o objavi rata Hitlerovoj Njemackoj i uopste nije budalastina nego ozbiljan dokument napisan sa engleskim sarkazmom jer to sto vijekovima cini Vatikan je najvece zlo koje je ikada pocinjeno u istoriji covjecanstva i cisti sotonizam koji sa Isusom nema nikakve veze.. Na prijestolu Vatikana odavno je zasjeo Antihrist i samo kroz vijekove mijenja svoj vanjski izgled. Sa izborom naci-pape uzeo je svoj vlastiti izgled, sto znaci da se blisi kraj njegove vladavine i dolazak Isusa koji ce rasturiti laznu crkvu i osloboditi narod iz ralja demona koji ga \"kolju\" vijekovima u ime laznog boga..