Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džamije otvaraju vjerske zajednice, na državi je da otvara biblioteke itd., glupane komunistički
Znači li nositi vjersko obilježje da je neko vjernik,i da je patriota ako ima na odjeći državni simbol?Volio bih da neko kaže kada, ko i na osnovu čega je odlučio da krst bude simbol.Smatram da prilično dobro poznajem Bibliju,ali proučavajući je nisam našao odgovor.
džihadbosna Kani se te is lamske propagande i suplje logike. Is lam nece zavladati ni Britanijom ni Europom i pocni ukljucivati svoj mozak,a ukljucivanje svog mozga podrazumijeva sagledavanje stvari iz drugog ugla,sto ti ocito ne prakticiras tako da se necu upustati u raspravu sa takvom osobom. Nista osobno ali drazi su mi intelektualci od neandertalaca.
@Tolerance pa činjenica je da islam ovladava ne samo Britanijm nego cijelom Evropom..dakle kad ovlada, i kad crkve ne budu potrebene, šta s njih uraditi ?? normalno da će ih uklonuti ! eto recimo kad su Turci zauzeli Carigrad, i kad je 95 % bizantinskih kršćana u Carigradu primilo islam, onda više nije bilo potrebe za Aja Sofijom kao crkvom, naravno da su je onda ti ljudi preuredili u džamiju !
džihadbosna Ako ti reprezentiras is lam,onda je istina sto svi mediji pisu da je to te roristicka re ligija a mu hamed silova telj i pe dofil.
srušti i sve crkv epo Britaniji ! ionak oim za par deceniaj neće ni trabati ! ISLAM DOLAZI !
Ja sam kr scanin i nije mi drago cut ovu vijest. Ali,opet mislim da se vjera nosi u srcu a ne na srcu,tako da je vaznije ono sto nikakav ljudski zakon ne moze oduzeti,nego ono sto moze. A vaznije je ono sto je cistije.
znam da gdje se god mnogo govori o religiji nije dobro, po meni to je nesto sto u potpunosti treba i mora biti odvojeno od države, pa ko voli neka izvoli. bilo bi bolje da kod nas umjesto svih džamija ili crkava otvaraju biblioteke, centre za djecu i omladinu, sportske centre, itd
dae nešto iebat pa ić pčke tražit
morate se jednom opredijeliti, jesu li HRIŠĆANI ili KRŠĆANI, jesu li KRSTOVI ili KRIŽEVI. meni je svejedno, ali barem u našem kontekstu, KRŠĆANI i KRIŽ se vezuju za katoličanstvo, a HRIŠĆANI i KRST za pravoslavlje. samo dok vi to naučite... ali ima još nešto. pada mi na pamet da englezi, koji inače nisu opterećeni svojom vjerskom pripadnošću i gdje je crkva daaaavno, davno odvojena od države, zabranjuje čak i ove manifestacije vjerske pripadnosti, upravo zato što ima desetine drugih religija u samoj engleskoj - nimalo zanemarljiv broj katolika, pa muslimana, pa budista... a odmah pored tog članka stoji članak o opremanju 100 mekteba kod nas. halo, STO! pa da smo otvorili toliko zanatskih škola ili srednjoškolskih centara s usmjerenim obrazovanjem bilo binešto za ponositi se. ja od ovoga mogu samo da STRAHUJEM - kakva će nam biti omladina?
U krstu je spas
treba samo odrzavat stanje mira i religije ce izblijediti religija i rat idu zajedno ovi sto ce davati negativne komentare - moze se vama tvrdnja ne svidjati al fakt je fakt pojavom stocarstva i zemljoradnje povecava se gustina stanovnistva i povecava se potreba za zemljom visak hrane omogucava specijalizaciju zanimanja izmedju ostalih i profesionalnu vojsku koja osvaja novu zemlju za nove farme kohezioni faktor ne moze vise biti rodbinska veza kao u lovacko-skupljackim zajednicama nego sada mora biti neka ideologija tako nastaje religija, kao prva ideologija koja sluzi ratu i sirenju posjeda obradivog zemljista dakle, odrzavanje mira = smrt za ideologije (pogledati zemlje koje nisu ratovale zadnjih 200 godina kao primjer)
a sta ako je istetoviran na celu? :D
Sve mi se vise svidaju britanci.