Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa joj naivnog svijeta, ali vlade hvala Bogu znaju tumaćiti ta Britanska spletkarenja, najjači su u spletkama čak i od Izraele, pa da zakuhaju Amere fol Amere sa svijetom, a u svim izvještajima fol Turska rekla nešto protiv Irana, Saudijci protiv Irana, a na sceni mega odnosi između Irana i cijelog islamskog svijeta, ujedinio sve pa ovi po starom receptu baci kost, zavadi pa vladaj. ccc, jadovi Britanski propali ste, kriza vas dotukla, prodajete mornaricu, svoj najjači ratni brod preko oglasa jer ga niko neće ni u željezo. Sa vašim bankama ste izazvali krizu u koju ste sami upali. Da vas Allah dž.š kazni po zasluzi i ponizi pred cijelim čovječanstvom.
Iz WikiLeaksa, pak, javljaju da se njihov osnivač i direktor, javni n. eprijatelj broj jedan SAD-a, neće javljati na javnim mjestima, jer je svjestan da mnogi sada žele njegovu s. mrt, a prijetnje na adresi WikiLeaksa i na mail Juliana Assangea stižu svaki čas. Kristinn Hrafnsson, glasnogovornica WikiLeaksa, kaže da Assange nastavlja raditi na otkrivanju dokumenata State Departmenta iz svoga skrovišta \'dokle god to bude moguće\'. U SAD-u također s nestrpljenjem očekuju uhićenje Assangea. Obamina administracija imenovala je Russella Traversa čovjekom za borbu protiv WikiLeaksa (u njegovoj se tituli spajaju pojmovi t. erorizam i h. ackerizam), a želi suditi Assangeu prema zakonu o špijunaži iz 1917. iako Assange nije državljanin SAD-a.
A
Malo da se nasmijete.Demokrate se mlate. link http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-nova-tucnjava-u-juznokorejskom-parlamentu-zbog-besplatnih-obroka/526521.aspx