Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupi Britanci, isto ko i Ameri, isto se ponašaju i na terenu i kad snimaju filmove... Nek su oni spasioci svijeta, a vjerske stvari koriste za neko svoje usavršavanje, dokazivanje,.. dosta mi je što u svakom filmu prikazuju naše narode u lošem smislu tj. Slavene, mi smo im seljaci, divljaci, "Cigani", napraviše u filsmoj produkciji Srbe ciganima, a muslimane teroristima,... previše se njima pušta. Mi smo jedni drugima najpreći, treba se ujediniti protiv njih sviju. Kolonijalistička kopilad.
Pardon "filmskoj"
E jebiga ne mogu svi biti pametni ko ti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Oni bas nisu svjesni da time štete samo svojoj naci.čujem od ovih starih ljudi koji su bili za vrijeme rata u BiH.kada su borci na linijama uzvikivali tekbir da su agresori bježali glavom bez obzira ostavljajući sa sobom napunjeno oružje.
Izvinjavaju se jer nije bilo piva, al ponudjen ko pocascen:)
Pa moraju neki materijal uzet,zna se ko su jedini i naj gori na svijetu !!!
@jocker10 sto sad izraelce spominješ
Adnan35 /sto sam sebi pucas pluseve ?!!!
I oni nekoga da uce manirima...
@SheRains Da,pametnice mala. ;)
@SheRains Najbolji su Bosanci,pa tek onda Turci. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ccccc.... ciste provokacije
Iz nekih ličnih razloga mrzim ime Sadik(i slične varijante) al ovog Sadika usrdno molim da scenaristu ove vježbe u usmenoj i pisanoj formi pošalje u pm.unaprijed HVALA
.....a čemu isprike......islamisti su danas svjetski teroristi broj jedan i ne vidim razloga da se policija nekome ispričava za radi korištenja terorističkih vokabulara .....
@saab2 a šta ti znaš što hrvati misle...........ti samo umišljaš ono što bi ti htio da hrvati misle......ne budali.....
najebo si Gary, sad ce onaj Sadiq pisati gradonacelniku Mnachestera
hahahahah
...tejk bir je naša varijanta. uputite ih.