Ponudila se kao surogat-majka
0
Britanka želi da rodi unuka Osami bin Ladenu
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam glupi ce.tnik i meni su moji roditelji isprali mozak o knezevima milosima,obilicima,karinicima i drazi mihajlovicu a danas i o milosevicu,karadzicu i mladicu.Da sam iskren,normalan i posten rekao bih da su to samo lazi i da su nama srbim.a geni ratnicki,kasapinski, i teroristicki nastrojeni,tako da vi bal.ije ne kontate da vam se historija ponavlja svakih 20 godina i uskoro ce se ponoviti ybog vase nesloge!
i sta sad ovim textom hocete da kazete kako eto i englezi ustvari vole islamske teroriste . jadni ste stvarno
Stvarno cim pomislim na onu zamotanu odvratn.u bal.inkuru izgubim volju za zivot, a ne da mi se dize tu.ki!
JVMT prijatelju, pridruzujem se zeljama i cestitkama. samo ja bih to nekako najradije tudjim kuurrcceem. meni se nebi garant mogo dic na baaliinkure
To je uredu, ali malo sacekaj dok se smanji njihov broj...sada ih je previse....Jos jedan bi io suvisan...
Yebali smo mi tvojima 500 godina pa ti haman vokri - pocinje tekma
Dobra dan turci. Samo da vam yebem mater muhamedansku.
ko kaze da je terorista, to je samo propaganda zbog ulja. ameri bi da imaju kakve fajde od toga i Clintona proglasili teroristom, nista im covjek ne moze vjerovati, unazad 10-20 godina.
dobra ti mama pipo
Ovo je moja matera
Svaka joj cast - RESPECT!!!
Predivno, jako human akt od nje !!