Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek sve po neduznim i miroljubivim Englezima i Amerikancima. Ovi nezahvalni muslimani iz Tunisa se ponasaju kao da je NATO njih bombardovao, a ne susjednu Libiju. Kao da su na njih istresli 7-8 hiljada "pametnih bombi" i kao da su njihovog predsjednika ubili u pustinji kao psa. Eto gdje je stigao ovaj svijet. Unistis jednu drzavu i jedan narod i vec nisi siguran ni na plazi susjedne drzave. Svi te nesto poprijeko gledaju.
Ko o cemu, moj drug lik o zapadu :-) Sad cemo nas trojica da pricamo samo u fazonu "ko o cemu". Ej lik, citas li ti uopste sta ja tebi pisem? Rekao sam ti da cu navratiti kod tebe u Tuzlu kad dodjem u Bosnu. Kad se nas dvojica promuvamo po gradu ima da pokupimo sve lepe cure tuzlanske :-) Imam jednu super glazbenu numeru za tebe. Spoj nespojivog. Srpska pesmica u izvodjenju hrvatskih glazbenika. CRO <3 SRB. https://www.youtube.com/watch?v=tmSLhOmDaSI
O Loseless, thank you very much. Laska mi tituala "najpostenijeg Srbina", ali ipak ne mogu da je prihvatim, jer to bi bilo malo neskromno. Ne zudi se za "lajkovima", dragi Loseless. Za zenama se zudi :-) Otkud ti znas sta ja mislim i sta sam rekao o Srebrenici? Evo da vidis da mi maca nije pojela jezik. Istina je da su tu ubijeni zarobljenici, da je to grozan zlocin i da su ga izvrsili neljudi. Najgori moguci zlocinci koji pucaju u svezane ljude. Cak i ako su medju tim svezanim bili i oni koji su ubijali Srbe po Bratuncu. Kukavicki je ubijati vezanog protivnika. Eto sta ja mislim o tome. A sve ostalo; rezolucije, "genocid" i sav odvratni medijski i politicki cirkus oko toga mi se gadi. I evo jos nesto da ti kazem. Ja sam Srbin i zalim svaku nevinu muslimansku zrtvu vise nego bilo koji Englez, Amerikanac, Turcin ili Arap na ovom svijetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
britanija bi im trebala i platit storniranje odmora. veca je sansa da te grom pohodi ili da dobijes na loti nego da te ovi ubiju. al ok treba praznu slamu mlatit glupom narodu. da hoce mohli su davno citav isis istrijebit jebem ih mutave i njih i njihovu kraljevsku porodicu.